0item(s)

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Comenzi telefonice: 0770 213 601 | comenzi@finette.ro

Product was successfully added to your shopping cart.
Seteaza descrescator

Articolele de la 21 la 30 din totalul de 37

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Ordoneaza dupa

Lenejrie de pat Armonia Textil

               Dormitorul este locul in care te calmezi, te relaxezi si dormi dupa o zi de lucru obositoare, un refugiu departe de lumea exterioara, turbulenta si agitata. Acesta este incaperea in care iti reincarci ”bateriile”,  organismul si sufletul se umplu cu energie pozitiva.

 

               Lenjeriile de pat romanesti, intre care si lenjeriile de pat Armonia Textil, sunt apreciate internațional, dovada ca un dormitor sofisticat si elegant poate avea pe pat si lenjerii romanesti. Preconcepția potrivit careia lenjeriile de pat straine sunt mai bune decat cele din tara, nu mai sunt demult valabile, iar dovada simpla sunt si comenzile primite din toate colțurile pamantului.

              

               Dincolo de regulile sau culorile folosite in casa ta, cel mai important lucru este sa te simti in largul tau intr-o incapere destinata relaxarii. Un dormitor placut la vedere este prima regula pe care trebuie sa o ai in vedere, acesta fiind nelipsit de o lenjerie de pat de calitate aleasa din colectia de lenjerii Armonia Textil.

              

Textura obiectelor din jurul nostru fascineaza doua simturi, cel vizual si cel tactil, iar asta o simtim cel mai mult prin tesuturile fine ale ...

Citeste mai mult...
vineri, 12 februarie 2021 By Samuel Negoiescu

Lenjerii de pat Armonia Textil

               Pentru aproape toti dintre noi, cea mai asteptata parte a intoarcerii acasa, dupa o zi obositoare, il reprezinta un pat moale care te imbie la un moment de odihna, iar ceea ce face un pat irezistibil la sfarsitul unei zile lungi, sunt lenjeriile de pat de la unul dintre cei mai renumiti producători de lenjerii de pat din Romania, Armonia Textil.

                Acasa, este un refugiu, iar cand vine vorba de casa ta, dormitorul poate fii privit ca fiind cel mai sacru si intim spatiu, din acest motiv este foarte important sa va alegeti cu grija lenjeriile de pat

Din acest motiv, in magazinul nostru de lenjerii de pat Finette, vei gasi o gama variata de lenjerii de pat de la Armonia Textil, confectionate exclusiv in Romania, din cele mai atent alese materiale. Materialul principal din care sunt confectionate lenjeriile de pat, este bumbacul. Acesta este un material excelent pentru a elimina umezeala, sunt durabile si perfecte indiferent de conditiile climatice din zona ta.

               Producatorul de lenjerii de pat, Armonia Textil aduce de fiecare data in casele romanilor si nu numai, cele mai elegante si calitative lenjerii de pat, perfecte pentru orice dormitor. Di...

Citeste mai mult...
vineri, 12 februarie 2021 By Samuel Negoiescu

Lenjerii de pat finet

               Lenjeriile din finet sunt chintesența luxului si a rafinamentului. Acestea sunt potrivite pentru orice dormitor si sunt alegerea corectă dacă vreți să schimbați total atmosfera din camera dumneavoastră.

 

Dacă la început aveam lenjerii de pat din bumbac care nu erau chiar de cea mai bună calitate, cu timpul, pe măsură ce industria din jurul producției lenjeriilor de pat a evoluat, am ajuns la bumbac 100% de cea mai bună calitate, la mătase, bumbac satinat, ranforce, la lenjerii de pat finet.

 

               Pe lângă calitățile finetului modern din lenjerii printre care se numără spălarea și igienizarea rapidă, uscarea rapidă, finetul are capacitatea de a absorbi foarte eficient umezeala, dar o și elimină facil în aer, fapt care îi conferă acesteia rezistență legendară. La aceste calități ale lenjeriei de pat finet, mai adăugăm și estetica deosebită și numărul mare de variante si modele de pe rafturile magazinelor online și vedem că finetul și lenjeria de pat din finet este cea mai bună opțiune pentru orice tip de dormitor.

 

               Finetul este realizat din bumbac 100%, țesăturile sunt moi, suple, rezistă bine în timp fără a avea nevoie de o îngrijire specială. Pi...

Citeste mai mult...
miercuri, 6 ianuarie 2021 By Samuel Negoiescu

Lenjerii-de-pat-deosebite

               Dormitorul este locul în care te calmezi, te relaxezi și dormi după o zi de lucru obositoare, un refugiu departe de lumea exterioară, turbulentă și agitată. Acesta este încăperea în care îți reîncarci ”bateriile”, adică organismul și sufletul cu energie pozitivă.

Dincolo de regulile sau culorile folosite în casa ta, cel mai important lucru este să te simți în largul tău într-o încăpere destinată relaxării. Un dormitor plăcut la vedere este prima regulă de care trebuie să ții cont.

Elementul central al oricărui dormitor, este patul. Aceasta este piesa care trebuie cea mai bine aleasă.

               Acesta nu vine singur, ci împreună cu saltelele și lenjeriile de pat care sunt de asemenea importante și care vor avea un impact imediat asupra calității somnului tău.

Textura obiectelor din jurul nostru fascineaza două simțuri, cel vizual și cel tactil, iar asta o simțim cel mai mult prin țesuturile fine ale unor lenjerii de pat. Atingerea lor și satisfacția vizuală, creează o atmosferă plăcută și astfel poți contura întreaga estetică a dormitorului tău.

În cazul în care dorești să redai dormitorului tău, prospețimea de altădată, nu este nevoie să faci schimburi majore, ci est...

Citeste mai mult...
miercuri, 6 ianuarie 2021 By Samuel Negoiescu

Lenjerii de pat Pucioasa

               Lenjeriile de pat Pucioasa, confectionate exclusiv în România, din cele mai atent alese materiale, sunt apreciate atât în țară cât și în străinătate. Cu o lungă tradiție în domeniul textilelor, lenjeriile de pat Pucioasa sunt în topul preferințelor clienților, iar motivele sunt foarte simple.

               Este evident că, sănătatea, calitatea vieții noastre, performanța la locul de muncă, echilibrul emoțional și alți indicatori de bunăstare sunt strâns legate de calitatea odihnei noastre. Nimic nu reîmprospătează corpul și mintea ca și un somn bun noaptea.

               Lenjeriile de pat Pucioasa, sunt confecționate preponderent din bumbac, fiind cea mai apreciată și populară fibră din industria textilă, recunoscută ca o fibră textilă moale, pufoasă și catifelată.

 

Care sunt caracteristicile principale ale bumbacului?

Confortabil 

Moliciunea este o caracteristică inerentă a bumbacului și poate cea mai cunoscută calitate a acestuia. Dar vă oferă, de asemenea, confort crescut deoarece ajută la reglarea temperaturii corpului în timp ce dormiți, oferind respirabilitate la căldura verii și izolare în nopțile reci de iarnă.

Absoarbe umiditatea

 Bumbacul absoarbe umiditatea cor...

Citeste mai mult...
miercuri, 6 ianuarie 2021 By Samuel Negoiescu

cocolino

 

               Iarna nu este cel mai prietenos anotimp din punctul de vedere al temperaturilor, astfel că în dormitor trebuie să facem adaptările necesare, iar un set de lenjerii de pat Cocolino reprezintă o adevărată necesitate. Devenite în ultima vreme tot mai populare, lenjeriile de pat Cocolino întruchipează visul nopților friguroase de iarnă, datorită moliciunii și fineții care le caracterizează. 

        

               De unde denumirea de cocolino? Datorită materialului gros și pufos ca al unui ursuleț de pluș, care îmbrățișează perfect corpul, simțindu-te ca într-un norișor de puf, te încălzește instant și relaxarea se instalează instant pentru un somn odihnitor și de calitate.

 

               Când spunem lenjerii cocolino spunem eleganță în primul rând. Toate lenjeriile Cocolino arată foarte bine, se aranjează ușor pe orice tip de pat, au dimensiuni potrivite si materiale care au fost prelucrate cu atenție pentru o lenjerie modernă și atractivă, la cele mai bune prețuri. Eleganța este completată de rezistență deoarece fabricile de lenjerii Cocolino lucrează la cele mai înalte standarde de calitate, au echipe de specialiști care se ocupă de productia fără cusur a lenjeriilor...

Citeste mai mult...
miercuri, 6 ianuarie 2021 By Samuel Negoiescu

UPDATE 6 decembrie - Momentan Natalia s-a intors din Elvetia, tratamentul decurge bine pana acum. Urmatoarea programare este pentru 1 februarie. Mai jos mesaj de multumire din partea mamei Nataliei.

Dragi prieteni, fetita noastra Natalia, de doar 8 luni si jumate, sufera de o boala rara care ii pune viata in pericol, o boala necrutatoare, Retinoblastom, sau CANCER la ochi. Micuta noastra nu vede cu ochisorul stang din cauza tumorii ce a dezlipit retina. Rezultatul si recomandarea medicilor a fost ca trebuie sa plecam pentru tratament in strainatate la o clinica specializata. In final am ajuns in Elvetia la Clinica Chuv din Laussane. Din fericire tratamentul este decontat de catre stat. Insa, pe langa tratament avem foarte multe alte cheltuieli, care depasesc bugetul nostru ca familie. Luna de luna ne deplasam in Elvetia, costul transportului, cazarea si hrana nu se deconteaza. Medicii ne-au spus ca acest tratament se va efectua pe un termen nedeterminat, cel putin cativa ani de zile, iar noi ca parinti suntem gata sa ducem aceasta lupta pentru copilasul nostru si sa sacrificam totul pentru viata lui. Va rugam sa fiti alaturi de noi prin comenzile si donatiile voastre!

Roncov Alina - ...

Citeste mai mult...
vineri, 1 ianuarie 2021 By Samuel Negoiescu

Dragi prieteni si clienti ai magazinului Finette

 Suntem bucurosi sa va aducem vesti bune despre Amariei Alin, un baietel de doar 11 ani care sufera de CANCER pe creier.
 Magazinul Finette apartine asociatiei umanitare Misiunea Speranta pentru Romania, si pune la vanzare in scop umanitar lenjerii de pat si cuverturi de pat. 
 Incepand din 15 Septembrie si pana pe 31 Decembrie prin comenzile si donatiile dvs l-am ajutat impreuna pe Alin sa isi poata plati operatiile pe creier din Turcia, la Clinica Özel Amerikan Hastanesi, din Instambul.
 Initial au fost programate doua operatii pentru luna Decembrie in preajma Craciunului, insa ulterior mama lui Alin, doamna Amariei  a insistat pe langa medicii turci ca acestea sa fie reprogramate mai repede pentru a nu risca din cauza pandemiei sa ramana blocati in Turcia, si sa isi petreaca Sarbatorile de Iarna in spital. 
 Astfel au fost programate 2 operatii pe data de 25 Noiembrie.
Mai jos este un video trimis de Alin cand era in aeroport

 
Prima operatie a fost pe creier. Alin avea de mai multa vreme dureri de cap extrem de mari si insuportabile. In 2013 in Romania i s-a montat pe creier un șunt pe pentru drenarea lichidului. Insa, drenajul se facea ...
Citeste mai mult...
miercuri, 30 decembrie 2020 By Finette

BUmbac

 

               Cu greu ne putem imagina ceva mai plăcut decât un somn odihnitor într-o lenjerie de pat confectionată din bumbac. Materialul este moale la atingere și prietenos cu pielea.Fiind una din cele mai utilizate fibre naturale în prezent, bumbacul este omniprezent în industria textilă și de confecții, iar lenjeriile de pat realizate din acest material sunt apreciate mai ales de persoanele adepte ale unui stil de viață sănătos.

Din start când spui lenjerii de pat din bumbac spui și calitate, rezistență, aspect estetic de nota 10, spui spălare rapidă și ușoară, direct la mașina de spălat, uscare rapidă și cele mai interesante modele la prețuri excelente. Lenjeriile de pat din bumbac se găsesc în magazinul online Finette, stocurile se refac mereu, ai foarte multe variante din care o poți alege pe cea care se potrivește cel mai bine în dormitorul tău.

 

De ce să iubim lenjeriile de pat din bumbac?

 

Confortabil

Moliciunea este o caracteristica inerentă a bumbacului și poate cea mai cunoscută calitate a acestuia. Dar vă oferă, de asemenea, confort crescut deoarece ajută la reglarea temperaturii corpului în timp ce dormiți, oferind respirabilitate la căldura verii și izolare în nopțile...

Citeste mai mult...
luni, 28 decembrie 2020 By Samuel Negoiescu

lenjerii de pat Ralex Pucioasa

 

 

               Producătorul lenjeriilor de pat de cea mai bună calitate, Ralex Pucioasa aduce de fiecare dată în casele românilor și nu numai, lenjeriile de pat perfecte pentru dormitor. Din materiale alese cu grijă și prelucrate în cele mai bune condiții tehnice, lenjeriile de pat Pucioasa sunt 100% românești, se pot folosi în orice sezon și se întrețin foarte ușor.

 

Lenjeria de pat Ralex Pucioasa are o textură care o individualizează, moale, plăcută la atingere, nu provoacă iritații, alergii, bumbacul de calitate este obținut prin cele mai moderne procedee tehnice în așa fel încât produsele finale să reușească să impresioneze chiar și cel mai pretențios client. Fabrica în care se realizează lenjeriile de pat, este dotată cu aparatură de ultimă oră, personalul cu experiență lucrează neîntrerupt și supraveghează îndeaproape toate etapele producției.

 

               Seturile de lenjerii Ralex Pucioasa îndeplinesc cele două condiții principale pentru ca un așternut să obțină aprecierea oamenilor: sunt atractive prin culorile intense și modele inedite, și oferă experiența unui somn linistit, datorită țesăturii din bumbac și bumbac finet si bumbac satinat, care lasă pielea să respire, ...

Citeste mai mult...
luni, 28 decembrie 2020 By Samuel Negoiescu
Seteaza descrescator

Articolele de la 21 la 30 din totalul de 37

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Ordoneaza dupa