Lenjerii de pat Pucioasa

               Lenjeriile de pat Pucioasa, confectionate exclusiv în România, din cele mai atent alese materiale, sunt apreciate atât în țară cât și în străinătate. Cu o lungă tradiție în domeniul textilelor, lenjeriile de pat Pucioasa sunt în topul preferințelor clienților, iar motivele sunt foarte simple.

               Este evident că, sănătatea, calitatea vieții noastre, performanța la locul de muncă, echilibrul emoțional și alți indicatori de bunăstare sunt strâns legate de calitatea odihnei noastre. Nimic nu reîmprospătează corpul și mintea ca și un somn bun noaptea.

               Lenjeriile de pat Pucioasa, sunt confecționate preponderent din bumbac, fiind cea mai apreciată și populară fibră din industria textilă, recunoscută ca o fibră textilă moale, pufoasă și catifelată.

 

Care sunt caracteristicile principale ale bumbacului?

Confortabil 

Moliciunea este o caracteristică inerentă a bumbacului și poate cea mai cunoscută calitate a acestuia. Dar vă oferă, de asemenea, confort crescut deoarece ajută la reglarea temperaturii corpului în timp ce dormiți, oferind respirabilitate la căldura verii și izolare în nopțile reci de iarnă.

Absoarbe umiditatea

 Bumbacul absoarbe umiditatea corpului care se evaporă în aerul din jur. Acest lucru vă ajută corpul să rămână la o temperatură ideală ceea ce duce la un somn neîntrerupt și odihnitor.

Hipoalergenic

100% bumbac ajută la rezistența împotriva alergenilor deoarece este o fibră naturală hipoalergenică. Fibrele sintetice, prin contrast, pot irita pielea sensibilă din cauza substanțelor chimice și proceselor utilizate la fabricarea lor, de aceea este foarte important ca lenjeria de pat a celor mici în special să fie confecționată. din 100% bumbac.

Puternic și durabil

Lenjeriile de pat din bumbac cu fibre lungi de bumbac, prezintă o longevitate de două ori mai mare decât alternativele sintetice.

Îngrijire ușoară

Lenjeria de bumbac 100% poate fi spălată și uscată într-o mașină de spălat rufe cu uscător obișnuită. Îngrijirea corectă poate extinde longevitatea și moliciunea țesăturii. Urmați întotdeauna instrucțiunile de spălare și evitați să spălați sau să călcați lenjeriile din bumbac la temperatura crescută.

               Desi lenjeriile de pat Pucioasa reprezintă traditia în domeniul textilelor, acestea vin cu modele actuale, oferind o gamă diversificată de modele şi culori. Menite să iți ofere un somn calitativ și să contribuie la  decorul dormitorului tau.

 

               Lenjeriile de pat românesti sunt alegerea la care trebuie să te gândești prima dată când începi să cauți noua ta lenjerie de pat, se vor găsi mereu și te vor mulțumi din toate punctele de vedere.

echipa Finette,

www.finette.ro