0item(s)

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Comenzi telefonice: 0770 213 601 | comenzi@finette.ro

Product was successfully added to your shopping cart.

UPDATE : Micuța Carina, fetița de doar 3 anișori, diagnosticată cu cancer, a fost operată. Intervenția chirurgicală a durat 5 ore, iar fetiței a trebuit să îi fie scos un rinichi și două părți din tumoră. În prezent starea Carinei este stabilă, însă deocamdată nu vorbește și nici nu poate să mânânce.

În curând vom reveni cu noi vești despre ea! Până atunci adresăm mulțumiri tuturor celor care au donat pentru Carina și vă îndemnăm să fiți un sprijin pentru aceasta și în continuare. Haideți de asemenea să o purtăm pe Carina în rugăciunile noastre, fiindcă acest suflet nevinovat are nevoie de întreg suportul nostru!

POVESTEA CARINEI : Dragi prieteni, fetita noastra Carina, de doar 3 ani, sufera de o boala groaznica care ii pune viata in pericol, o boala crunta CANCER intr-un stadiu foarte avansat. În luna septembrie 2019 deoarece Carina s-a simțit rău și burtica ei a început să crească a petrecut 2 saptamani la Spital in Arad insa fara un diagnostic, doar cu o suspiciune de tumoră abdominală. Apoi i s-a efectuat un RMN și i s-a făcut puncție, în urma cărora a fost diagnosticată cu cancer (neuroblastom), gr IV, metastazat.

În urma diagnosticului primit Carina a fost transferată de urgență...

Citeste mai mult...
marți, 6 aprilie 2021 17:50:00 Asia/Nicosia By Samuel Negoiescu Cazuri umanitare

UPDATE 6 decembrie - Momentan Natalia s-a intors din Elvetia, tratamentul decurge bine pana acum. Urmatoarea programare este pentru 1 februarie. Mai jos mesaj de multumire din partea mamei Nataliei.

Dragi prieteni, fetita noastra Natalia, de doar 8 luni si jumate, sufera de o boala rara care ii pune viata in pericol, o boala necrutatoare, Retinoblastom, sau CANCER la ochi. Micuta noastra nu vede cu ochisorul stang din cauza tumorii ce a dezlipit retina. Rezultatul si recomandarea medicilor a fost ca trebuie sa plecam pentru tratament in strainatate la o clinica specializata. In final am ajuns in Elvetia la Clinica Chuv din Laussane. Din fericire tratamentul este decontat de catre stat. Insa, pe langa tratament avem foarte multe alte cheltuieli, care depasesc bugetul nostru ca familie. Luna de luna ne deplasam in Elvetia, costul transportului, cazarea si hrana nu se deconteaza. Medicii ne-au spus ca acest tratament se va efectua pe un termen nedeterminat, cel putin cativa ani de zile, iar noi ca parinti suntem gata sa ducem aceasta lupta pentru copilasul nostru si sa sacrificam totul pentru viata lui. Va rugam sa fiti alaturi de noi prin comenzile si donatiile voastre!

Roncov Alina - ...

Citeste mai mult...
vineri, 1 ianuarie 2021 12:21:52 Asia/Nicosia By Samuel Negoiescu Cazuri umanitare

Dragi prieteni si clienti ai magazinului Finette

 Suntem bucurosi sa va aducem vesti bune despre Amariei Alin, un baietel de doar 11 ani care sufera de CANCER pe creier.
 Magazinul Finette apartine asociatiei umanitare Misiunea Speranta pentru Romania, si pune la vanzare in scop umanitar lenjerii de pat si cuverturi de pat. 
 Incepand din 15 Septembrie si pana pe 31 Decembrie prin comenzile si donatiile dvs l-am ajutat impreuna pe Alin sa isi poata plati operatiile pe creier din Turcia, la Clinica Özel Amerikan Hastanesi, din Instambul.
 Initial au fost programate doua operatii pentru luna Decembrie in preajma Craciunului, insa ulterior mama lui Alin, doamna Amariei  a insistat pe langa medicii turci ca acestea sa fie reprogramate mai repede pentru a nu risca din cauza pandemiei sa ramana blocati in Turcia, si sa isi petreaca Sarbatorile de Iarna in spital. 
 Astfel au fost programate 2 operatii pe data de 25 Noiembrie.
Mai jos este un video trimis de Alin cand era in aeroport

 
Prima operatie a fost pe creier. Alin avea de mai multa vreme dureri de cap extrem de mari si insuportabile. In 2013 in Romania i s-a montat pe creier un șunt pe pentru drenarea lichidului. Insa, drenajul se facea ...
Citeste mai mult...
miercuri, 30 decembrie 2020 15:00:32 Asia/Nicosia By Finette Cazuri umanitare

Povestea lui Alin Amariei

Magazinul on-line ”Finette.ro”, începe o campanie umanitară de strângere de fonduri pentru un băiețel special, Alin Amariei, în vârstă de doar 11 anișori, ce de 7 ani își duce lupta grea, cu un CANCER pe creier.


Prin comenzile și donațiile dumneavoastră, dorim să strângem suma necesară pentru ca Alin să ajungă în Turcia, unde va urma noi tratamente, investigații ce îi sunt recomandate de urgență, inainte de operatia care va avea loc pe creier in luna Decembrie.


www.finette.ro este un magazin on-line la început de drum, si dorim să satisfacem o gamă largă de clienți cu cele mai confortabile și relaxante țesături, în materie de lenjerii de pat. Dar, orice activitate de acest gen este formată din oameni, iar în spatele ecranelor digitale de unde vă preluăm dorințele si comenzile dvs sunt inimile noastre. Dorim prin această campanie de ajutor umanitar pentru Alin să ajungem chiar la inima dumneavoastră, la fel cum Alin a ajuns la sufletele noastre, echipa ”Finette.ro”.

Alin are nevoie de NOI!


Povestea lui Alin, ce ne-a impresionat profund, o vom relata aici:


Un băiețel din Constanța cu ochii mari și profunzi dar triști, ne-a captat atenția. El este special iar acest...

Citeste mai mult...
miercuri, 13 mai 2020 16:38:10 Asia/Nicosia By Finette Cazuri umanitare
Seteaza descrescator

4 Articol(e)

Ordoneaza dupa