cocolino

 

               Iarna nu este cel mai prietenos anotimp din punctul de vedere al temperaturilor, astfel că în dormitor trebuie să facem adaptările necesare, iar un set de lenjerii de pat Cocolino reprezintă o adevărată necesitate. Devenite în ultima vreme tot mai populare, lenjeriile de pat Cocolino întruchipează visul nopților friguroase de iarnă, datorită moliciunii și fineții care le caracterizează. 

        

               De unde denumirea de cocolino? Datorită materialului gros și pufos ca al unui ursuleț de pluș, care îmbrățișează perfect corpul, simțindu-te ca într-un norișor de puf, te încălzește instant și relaxarea se instalează instant pentru un somn odihnitor și de calitate.

 

               Când spunem lenjerii cocolino spunem eleganță în primul rând. Toate lenjeriile Cocolino arată foarte bine, se aranjează ușor pe orice tip de pat, au dimensiuni potrivite si materiale care au fost prelucrate cu atenție pentru o lenjerie modernă și atractivă, la cele mai bune prețuri. Eleganța este completată de rezistență deoarece fabricile de lenjerii Cocolino lucrează la cele mai înalte standarde de calitate, au echipe de specialiști care se ocupă de productia fără cusur a lenjeriilor. Lenjeriile de pat din fabrici specializate în lenjeria Cocolino, caută în permanență să vină cu noutăți, cu noi colecții, cu materiale din ce în ce mai bune, pentru a avea într-un final, lenjerii care pot concura oricând cu marile branduri internaționale.

 

De ce ai alege o lenjerie de pat Cocolino?

 

- Sunt ușor de îngrijit.

 

Un mare avantaj al materialului din care sunt realizate lenjeriile de pat Cocolino este că nu necesită îngrijire specială. Acestea se spală ușor la temperaturi scăzute, nu mai mari de 30 de grade, nu au nevoie să treacă prin uscătorul de rufe, le sunt suficienți detergenții normali, iar de călcat nu este nevoie.

 

- Oferă diversitate.

 

Fie că alegi un set de lenjerie de pat Cocolino pentru dormitorul tău sau pentru al copilului, fie că plănuiești să-l oferi cadou, vestea bună este că există o varietate de modele si culori. De la cele mai elegante modele, până la cele mai creative, dormitorul tău se va remarca prin unicitatea lui.

 

- Te bucuri de confort deplin.

 

Fiind mai groase, lenjeriile de pat Cocolino, se pretează foarte bine anotimpurilor de iarnă. Sunt moi și plăcute la atingere, nu provoacă mâncărimi sau iritații ale pielii și asigură condiții ideale pentru un somn odihnitor indiferent de perioada anului.

 

               Lenjeriile Cocolino românești sunt produsele de care ai nevoie dacă ți-ai propus să faci o schimbare în dormitor cu un buget acceptabil oricărui buzunar sau dacă vrei să ai lenjerii de schimb rezistente și care se igienizează foarte repede.

 

               Având în vedere gradul de răsfăț pe care doar o lenjerie Cocolino poate să vi-l confere, nu trebuie să mai căutați în altă parte dacă doriți să vă achizitionați un așternut de pat care să vă schimbe în totalitate viata! Iarna, aceasta lenjerie vă va permite să vă încălziți rapid și vă va absorbi toate grijile și stresul acumulat pe parcursul unei zile intregi. Lenjeriile Cocolino sunt alegerea perfectă pentru nopțile reci de iarnă.

echipa Finette,

www.finette.ro