lenjerii de pat Ralex Pucioasa

 

 

               Producătorul lenjeriilor de pat de cea mai bună calitate, Ralex Pucioasa aduce de fiecare dată în casele românilor și nu numai, lenjeriile de pat perfecte pentru dormitor. Din materiale alese cu grijă și prelucrate în cele mai bune condiții tehnice, lenjeriile de pat Pucioasa sunt 100% românești, se pot folosi în orice sezon și se întrețin foarte ușor.

 

Lenjeria de pat Ralex Pucioasa are o textură care o individualizează, moale, plăcută la atingere, nu provoacă iritații, alergii, bumbacul de calitate este obținut prin cele mai moderne procedee tehnice în așa fel încât produsele finale să reușească să impresioneze chiar și cel mai pretențios client. Fabrica în care se realizează lenjeriile de pat, este dotată cu aparatură de ultimă oră, personalul cu experiență lucrează neîntrerupt și supraveghează îndeaproape toate etapele producției.

 

               Seturile de lenjerii Ralex Pucioasa îndeplinesc cele două condiții principale pentru ca un așternut să obțină aprecierea oamenilor: sunt atractive prin culorile intense și modele inedite, și oferă experiența unui somn linistit, datorită țesăturii din bumbac și bumbac finet si bumbac satinat, care lasă pielea să respire, absorbind eficient transpiratia.

 

De ce sunt lenjeriile de pat Ralex Pucioasa, preferatele românilor și nu numai?

 

- Lenjeriile de pat Ralex Pucioasa mențin o temperatură adecvată, indiferent de anotimp. Fibrele de bumbac pot absorbi până la 20% din propria greutate în lichid, iar pielea este ferită de senzația neplăcută de umezeala care poate tulbura somnul. Respirabilitatea ridicată a lenjeriei de pat va asigura o temperatură a corpului ideală indiferent de anotimp, gestionează foarte bine umiditatea, din acest motiv pielea ta va respira pe tot parcursul nopții.

 

- Lenjeriile de pat Ralex Pucioasa sunt testate în laboratoare recunoscute de Asociația de Acreditare din România (RENAR), ceea ce garantează rezistența țesăturilor, intensitatea și durabilitatea culorilor, compoziția materialelor și calitatea superioară a produselor.

 

- O altă calitate a lenjeriilor de pat Ralex Pucioasa, este durabilitatea, din acest motiv vă va servi o lungă perioadă de timp, fără a fi nevoie sa înlocuiți lenjeriile de pat la scurt timp, astfel contribuind la sănătatea mediului care ne înconjoară.

 

- Stilurile, culorile sau formele care sunt în tendințe pot să completeze un ansamblu ca mijloace de inspirație sau accesorii. Însă aspectul principal trebuie sa fie unul cât se poate de personal, care să exprime prin fiecare element individualitatea celor care ocupă spațiul în oricare dintre momentele unei zile. Lenjeriile de pat Ralex Pucioasa, vin în sute de modele iar cu ajutorul lor este ușor sa găsești stilul propriu.

 

- Calitatea lenjeriilor de pat Ralex Pucioasa este incontestabilă, tocmai din acest motiv sunt cunoscute și apreciate atât în România cât și peste hotare.

 

Lenjeriile de pat Ralex Pucioasa și-au câștigat de-a lungul timpului o faimă de necontestat, susținută de o calitate excelentă a materialelor, a țesăturii și a cusăturilor.

Dormitorul este sanctuarul în care te refaci după o zi lungă și aglomerată și de aceea este important să ai o lenjerie de pat de calitate, nu doar aspectoasă, ci care sa fie și realizată dintr-un material rezistent și confortabil. Lenjeriile de pat Ralex Pucioasa, îndeplinesc toate condițiile pentru a fi declarate, lenjeriile de pat de care tu și familia ta, aveți nevoie.

echipa Finette,

www.finette.ro