Dragi prieteni si clienti ai magazinului Finette

 Suntem bucurosi sa va aducem vesti bune despre Amariei Alin, un baietel de doar 11 ani care sufera de CANCER pe creier.
 Magazinul Finette apartine asociatiei umanitare Misiunea Speranta pentru Romania, si pune la vanzare in scop umanitar lenjerii de pat si cuverturi de pat. 
 Incepand din 15 Septembrie si pana pe 31 Decembrie prin comenzile si donatiile dvs l-am ajutat impreuna pe Alin sa isi poata plati operatiile pe creier din Turcia, la Clinica Özel Amerikan Hastanesi, din Instambul.
 Initial au fost programate doua operatii pentru luna Decembrie in preajma Craciunului, insa ulterior mama lui Alin, doamna Amariei  a insistat pe langa medicii turci ca acestea sa fie reprogramate mai repede pentru a nu risca din cauza pandemiei sa ramana blocati in Turcia, si sa isi petreaca Sarbatorile de Iarna in spital. 
 Astfel au fost programate 2 operatii pe data de 25 Noiembrie.
Mai jos este un video trimis de Alin cand era in aeroport

 
Prima operatie a fost pe creier. Alin avea de mai multa vreme dureri de cap extrem de mari si insuportabile. In 2013 in Romania i s-a montat pe creier un șunt pe pentru drenarea lichidului. Insa, drenajul se facea in totalitate, lasand creierul fara lichid, ceea ce ii dadea zilnic lui Alin dureri de cap extrem de mari si stari de voma. Acest șunt trebuia scos. Odata cu scoaterea lui, medicii turci au estimat ca Alin are sanse de 1% ca din nou sa i se formeze lichid pe creier (hidrocefalie, la el un efect al cancerului pe creier).
 
In aceiasi zi, Alin a fost operat si la testicole, acestea fiind grav afectate de cancer. Medicii turci au recomandat de urgenta aceasta operatie pentru ca Alin risca in timp scurt complicatii si mai grave. Din pacate, mama lui Alin nu a gasit in Romania un medic dispus sa il opereze la testicole din cauza complicatiilor.
 
Din pacate, la doua zile de la operatia pe creier cand i s-a scos șuntul, s-a acumulat din nou lichid pe creier si au inceput din nou starile de voma, si dureri de cap foarte mari. Medicii din Turcia au hotarat sa il opereze din nou si sa ii monteze un nou șunt, dar unul modern cu supapa, care se inchide si se deschide cand este nevoie. Creierul are nevoie de lichid, dar nu in exces. Acest nou șunt se va deschide si la elibera lichid doar atat cat este nevoie, si doar atunci cand este nevoie, eliminand complet situatiile neplacute de dureri de cap si stari de voma. Aceasta a treia operatia a avut loc in data de 28 Noiembrie.
 
De asemenea, cu aceasta ocazie Alin a facut mai multe analize oncologice. Din fericire starea lui de sanatate este buna, chiar si medicii s-au mirat, si asta fara a urma momentan un tratament citostatic.
In video de mai jos puteti urmari mesajul mamei realizat dupa primele doua operatii

 
Acum Alin este acasa, Sarbatorea Craciunului a petrecut-o in familie, fara dureri de cap sau stari de voma, se simte foarte bine.
 
Pentru cele 3 operatii efectuate in data de 25 Noiembrie si 28 Noiembrie, s-au platit 30.500 Euro. Din aceasta suma, 7.000 Euro au fost platiti de catre magazinul Finette, restul sumei fiind platita de asociatia SPRO (Speranta pentru Romania) din donatii.
In materialul video de mai jos gasiti mesajul de multumire din partea mamei lui Alin, catre toti clientii si donatorii magazinului Finette. De asemenea, doamna Mihaela Amariei confirma ca a primit din partea magazinului Finette suma de 7.000 Euro.
 

Din pacate, lupta lui Alin cu cancerul nu se termina aici, ea continua zi de zi, clipa de clipa. Urmeaza 2021 un an in care Alin va trebui sa mearga in Turcia tot la 2,3 luni de zile, pentru analize amanuntite, care ii vor permite sa monitorizeze starea de sanatate si evolutia cancerului. Asta inseamna noi costuri de care parintii nu dispun. Insa asociatia noastra impreuna cu dvs vom fi alaturi de el sa poata trece cu bine peste toate incercarile pana cand medicii vor declara ca Alin a invins CANCERUL. Doamne ajuta!
Iar noi, magazinul Finette, va multumim tuturor clientilor pentru comenzile dvs si donatiile efectuate. Nu ne vom opri aici, vom continua sa ajutam cat mai multi copii bolnavi de cancer, leucemie, sau alte boli grave.
Pentru detalii suplimentare legate de starea de sanatate a lui Alin, de implicarea si ajutorul magazinului Finette pentru Amariei Alin, puteti sa ne contactati:
Mama lui Alin, Mihaela Amariei - telefon: 0787.465.507
Magazinul Finette, departamentul umanitar - telefon: 0749.402.098
Cu respect
Echipa Finette