0item(s)

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Comenzi telefonice: 0770 213 601 | comenzi@finette.ro

Product was successfully added to your shopping cart.
Seteaza descrescator

2 Articol(e)

Ordoneaza dupa

Povestea lui David

David are doar 2 anisori si de aproape un an de zile duce lupta impotriva cancerului. El a fost diagnosticat la varsta de un anisor si de atunci se afla in Turcia la spitalul Acibadem Altunizade din Istanbul, unde a trecut prin mai multe cure de chimioterapie, insa fara nici un rezultat. 

In prezent, singura speranta pentru David este un transplant de celule stem, care, din pacate, se ridica la un cost de peste 85.000 euro. Pana in acest moment s-au strans o parte din bani, dar nu indeajuns. 

David împreună cu părinții își doresc să se întoarcă în România sănătoși, își doresc să uite tot acest chin și să înceapă o viață nouă. Singura lor speranță în a-i ajuta stă în Bunul Dumnezeu și în noi, semenii lor, care, donând din puținul nostru mărim șansele lui David.

Haideți împreună să facem o minune pentru acest băiețel. Orice comandă pe acest site îi vor oferi o zi în plus lui David. Te rog, comanda si tu pentru David o lenjerie si in acest fel îi poti salva viata. 

Numarul de telefon la care pot fi contactati parintii lui David este: 0770.372.401 (doar pe WhatsApp - ambii părinți fiind în Turcia)

Multumim tuturor ca sunteti alaturi de David!

CUM POȚI SĂ-L AJUȚI ȘI TU PE DA...

Citeste mai mult...
luni, 14 septembrie 2020 By Samuel Negoiescu

Povestea lui Alin Amariei

Magazinul on-line ”Finette.ro”, începe o campanie umanitară de strângere de fonduri pentru un băiețel special, Alin Amariei, în vârstă de doar 11 anișori, ce de 7 ani își duce lupta grea, cu un CANCER pe creier.


Prin comenzile și donațiile dumneavoastră, dorim să strângem suma necesară pentru ca Alin să ajungă în Turcia, unde va urma noi tratamente, investigații ce îi sunt recomandate de urgență, inainte de operatia care va avea loc pe creier in luna Decembrie.


www.finette.ro este un magazin on-line la început de drum, si dorim să satisfacem o gamă largă de clienți cu cele mai confortabile și relaxante țesături, în materie de lenjerii de pat. Dar, orice activitate de acest gen este formată din oameni, iar în spatele ecranelor digitale de unde vă preluăm dorințele si comenzile dvs sunt inimile noastre. Dorim prin această campanie de ajutor umanitar pentru Alin să ajungem chiar la inima dumneavoastră, la fel cum Alin a ajuns la sufletele noastre, echipa ”Finette.ro”.

Alin are nevoie de NOI!


Povestea lui Alin, ce ne-a impresionat profund, o vom relata aici:


Un băiețel din Constanța cu ochii mari și profunzi dar triști, ne-a captat atenția. El este special iar acest...

Citeste mai mult...
miercuri, 13 mai 2020 By Finette
Seteaza descrescator

2 Articol(e)

Ordoneaza dupa