Lenjerii-de-pat-deosebite

               Dormitorul este locul în care te calmezi, te relaxezi și dormi după o zi de lucru obositoare, un refugiu departe de lumea exterioară, turbulentă și agitată. Acesta este încăperea în care îți reîncarci ”bateriile”, adică organismul și sufletul cu energie pozitivă.

Dincolo de regulile sau culorile folosite în casa ta, cel mai important lucru este să te simți în largul tău într-o încăpere destinată relaxării. Un dormitor plăcut la vedere este prima regulă de care trebuie să ții cont.

Elementul central al oricărui dormitor, este patul. Aceasta este piesa care trebuie cea mai bine aleasă.

               Acesta nu vine singur, ci împreună cu saltelele și lenjeriile de pat care sunt de asemenea importante și care vor avea un impact imediat asupra calității somnului tău.

Textura obiectelor din jurul nostru fascineaza două simțuri, cel vizual și cel tactil, iar asta o simțim cel mai mult prin țesuturile fine ale unor lenjerii de pat. Atingerea lor și satisfacția vizuală, creează o atmosferă plăcută și astfel poți contura întreaga estetică a dormitorului tău.

În cazul în care dorești să redai dormitorului tău, prospețimea de altădată, nu este nevoie să faci schimburi majore, ci este suficient, doar să alegi un set de lenjerii de pat deosebite.

               Culoarea, modelul și țesătura sunt doar câteva criterii dupa care te ghidezi atunci când cauți lenjeria perfectă. Sfatul nostru este să îți alegi setul de pat și în concordanță cu designul din dormitor, iar în acest caz există o mulțime de modele de lenjerii de pat deosebite, care s-ar potrivi oricărei case!

 

Iată câteva sfaturi pe care să le iei în considerare atunci când îți alegi lenjeria de pat :

 

Alege dimensiunea corectă.

Asigură-te că știi cu exactitate care sunt dimensiunile patului ca să iei o decizie corectă atunci când cumperi produsul.

 

Alege un material de calitate.

De cele mai dese ori nu ne interesează doar modelul, ci și materialul din care este făcută lenjeria de pat. Bumbac? Bumbac satinat? Microfibră? Bumbac flanelat? Țesătură creponată? Lenjeriile de pat pot fi realizate dintr-o multitudine de materiale, în funcție de preferințe. Materialul și tipul țesăturii sunt cele două caracteristici care influențează calitatea unei lenjerii. Cu cât este mai rezistentă lenjeria de pat, cu atât calitatea este mai bună.

 

Alege culoarea potrivită?

Atunci când vine vorba de culoare, gusturile și preferințele diferă de la un om la altul. Culoarea lenjeriei de pat trebuie să se potrivească atât gusturilor tale cât și mobilierului din dormitor.

 

Alege designul potrivit.

Indiferent de designul dormitorului tău, lenjeriile de pat deosebite se pretează atât dormitoarelor cu design minimalist cât și celor mai elegante dormitoare.

               Pentru cei care își doresc un dormitor cu un design clasic, minimalist, opțiunea corespunzătoare o reprezintă lenjeriile de pat într-o singură culoare sau cele cu forme geometrice. La polul opus se află visătorii și romanticii care, cu siguranță, optează pentru așternuturi în culori vii, cu imprimeuri ce prezintă inimioare și floricele.

 

               Suntem de părerea că este important să investești într-o lenjerie de pat deosebita, de calitate, care să se potrivească perfect atât cu dormitorul, cât și cu posibilitățile tale financiare.

echipa Finette,

www.finette.ro