BUmbac

 

               Cu greu ne putem imagina ceva mai plăcut decât un somn odihnitor într-o lenjerie de pat confectionată din bumbac. Materialul este moale la atingere și prietenos cu pielea.Fiind una din cele mai utilizate fibre naturale în prezent, bumbacul este omniprezent în industria textilă și de confecții, iar lenjeriile de pat realizate din acest material sunt apreciate mai ales de persoanele adepte ale unui stil de viață sănătos.

Din start când spui lenjerii de pat din bumbac spui și calitate, rezistență, aspect estetic de nota 10, spui spălare rapidă și ușoară, direct la mașina de spălat, uscare rapidă și cele mai interesante modele la prețuri excelente. Lenjeriile de pat din bumbac se găsesc în magazinul online Finette, stocurile se refac mereu, ai foarte multe variante din care o poți alege pe cea care se potrivește cel mai bine în dormitorul tău.

 

De ce să iubim lenjeriile de pat din bumbac?

 

Confortabil

Moliciunea este o caracteristica inerentă a bumbacului și poate cea mai cunoscută calitate a acestuia. Dar vă oferă, de asemenea, confort crescut deoarece ajută la reglarea temperaturii corpului în timp ce dormiți, oferind respirabilitate la căldura verii și izolare în nopțile reci de iarnă.

Absoarbe umiditatea

Bumbacul absoarbe umiditatea corpului care se evaporă în aerul din jur. Acest lucru vă ajută corpul să rămână la o temperatură ideală pentru toată noaptea, ceea ce duce la un somn neîntrerupt și odihnitor.

Hipoalergenic

Bumbac ajută la rezistența împotriva alergenilor deoarece este o fibră naturală hipoalergenică. Fibrele sintetice, prin contrast, pot irita pielea sensibilă din cauza substanțelor chimice și proceselor utilizate la fabricarea lor, de aceea este foarte important ca lenjeria de pat a celor mici în special să fie confecționată. din bumbac.

Puternic și durabil

Lenjeriile de pat din bumbac cu fibre lungi de bumbac, prezintă o longevitate de două ori mai mare decât alternativele sintetice.

Îngrijire ușoară

Lenjeria de pat din bumbac poate fi spălată și uscată într-o mașină de spălat rufe cu uscător obișnuită. Îngrijirea corectă poate extinde longevitatea și moliciunea țesăturii. Urmați întotdeauna instrucțiunile de spălare și evitați să spălați sau să călcați lenjeriile de pat din bumbac la temperatură crescută.

 

Fel și fel de modele

Magazinul online de lenjerii de pat, Finette, aduce în rafturile virtuale ale magazinului, sute de modele, potrivite pentru fiecare locuință. Modelele disponibile vor aduce completarea necesară a oricărui dormitor. De la cele mai elegante modele până la cele mai simple, îți poți împrospăta dormitorul cu lejeritate.

 

Cu un design unic și culori deosebite, imprimeuri care îți permit să vizezi chiar și cu ochii deschiși, lenjeriile din bumbac pot fi alegerea pe care nu o vei regreta niciodata.

echipa Finette,

www.finette.ro