Perne decorative

Nimic nu se compara cu trezitul de dimineata dupa un somn excelent iar perna potrivita te poate ajuta sa ai mereu diminetile pline de energie.

 Scopul de a folosi o perna este de a te ajuta sa iti pastrezi pozitia capului in ceea ce se numeste „aliniere neutra”, cu alte cuvinte, capul este asezat pe umerii tai, fara a se indoi prea mult inapoi sau inainte.

Iata cateva sfaturi pe care este bine sa le iei in considerare inainte de a achizitiona o perna noua:

Confort

Acesta este de departe cel mai important criteriu in alegerea pernei potrivite. Indiferent daca preferi sa dormi pe spate, pe o parte sau pe burta, perna potrivita trebuie sa iti ofere confort neintrerupt toata noaptea.

Intretinere usoara

Daca esti genul de persoana care prefera sa isi spele pernele foarte des sau daca suferi de alergii care necesita dezinfectarea frecventa a lenjeriei de pat si a pernelor, alege o perna care nu numai ca poate fi spalata la masina, dar si care rezista in timp dupa multe spalari.

Respirabilitate

Cele mai bune perne ofera un flux de aerisire bun indiferent de fermitate, asadar, idiferent de anotimp, perna potrivita trebuie sa iti ofere sentimentul de racoare vara si caldura iarna.

Materialul

  • Perne din pene si puf de gasca

Umplutura cu puf si pene de gasca respira si absoarbe transpiratia. Penele de gasca cresc fermitatea pernei. Puful de gasca este materialul natural cel mai nobil. El da elasticitate si volum pernei tale.

Nanofibra este singura fibra sintetica ale carei calitati se apropie foarte mult de cele ale pufului de gasca din punct de vedere al proprietatilor de izolare, moliciune si durabilitate în utilizare. Este special creata pentru persoanele alergice la puful natural, care isi doresc o perna de calitate si la fel de moale precum cea umpluta cu puf de gasca. Nanofibra este cea mai fina si cea mai rezistenta dintre toate fibrele sintetice.

Pernele din microfibra sunt usoare, lavabile, durabile si detin un grad bun de revenire la forma initiala. Microfibrele sunt obtinute din poliester, material usor si foarte durabil. Sunt alegerea perfecta pentru persoanele care sufera de diverse alergii. In plus, aceste perne au un pret bun, fiind considerate perne ieftine si sunt usor de intretinut.

Nu doar umplutura este importanta, opteaza pentru o perna cu un material exterior de calitate cum ar fi bumbacul sau chiar poliesterul sau catifeaua.

Condimentul locuintei

Pe langa utilitatea lor zilnica, pernele au si scopul de a oferi locuintei tale o amprenta personala. Imbraca fotoliile, canapeaua, patul, scaunele in pete de culoare care sa iti inspire caldura si relaxeaza-te in avalansa de puf cu ajutorul pernelor. Indiferent de stilul in care doresti sa amenajezi un spatiu, pernele sunt de nelipsit. Cu ajutorul lor poti creea o atmosfera calda si primitoare indiferent de sezon.

Nu exista nimic care sa adauge confort unei locuinte precum pernele de diferite forme, texturi si calitate.

Alege din gama Finette, pernele care se potrivesc stilului personal.