Lenjerie de pat cocolino

Lenjeriile de pat pufoase, un must-have al sezonului rece

               Chiar daca s-a lasat asteptata, iata ca incet incet soseste si iarna adevarata, cu zapada si ger ca la carte. Daca si tu te numeri printre cei care prefera sa-i admire frumusetea de la distanta, din caldura propriei case ti-am pregatit o selectie de lenjerii de pat pufoase si calduroase pe Finette.ro

Te provoc sa participi la un joc al imaginatiei. Aseaza-te confortabil pe canapea, inchide ochii si imagineaza-ti….imagineaza-ti ca stai intr-un balansoar, cu privirea spre geam, caldura semineului iti incalzeste fata, caldura ceaiului din mana iti incalzeste palmele iar zapada de afara, chiar daca e rece, iti incalzeste sufletul prin magia ei. Acum, chiar daca ai deschis ochii, pot sa te ajut sa traiesti aceasta experienta.

In viziunea noastra, o locuinta perfecta pentru aceasta perioada a anului este un spatiu care degaja caldura. Dar cum obtii acest efect de caldura? Cat se poate de simplu: schimband lenjeria de pat  obisnuita cu una specifica acestui sezon, confectionata din fibre si tesaturi naturale, precum lenjeriile de pat cocolino.

Devenite in ultima vreme tot mai populare lenjeriile de pat pufoase cocolino intruchipeaza visul noptilor friguroase de iarna,datorita moleciunii si finetii care le caracterizeaza asemeni unei jucarii de plus.

Opteaza pentru culori calde. Designul stilului scandinav presupune culori deschise, deci il poti lua drept exemplu pe timpul iernii. Iarna scandinava este cunoscuta pentru faptul ca nu este doar rece, ci si lunga si intunecata, iar nevoia de lumina este extrem de mare. Incearca sa incorporezi nuante de alb, nude, albastru pal si gri pentru dormitor. Acestea vor accentua lumina care intra in camera pe timpul zilei, oferindu-i dormitorului stralucirea pe care ti-o doresti.

Alege materialele potrivite pentru perne si paturi. Un sentiment cald si confortabil este pus in evidenta de texturile potrivite. In perioada iernii, materiale precum tricot, catifea, blanuri, piele, toate pot fi incorporate in designul dormitorului prin accesorii precum perne sau paturi. Nimic nu este mai calduros decat o patura pufoasa pe care sa o poti folosi cu usurinta ori de cate ori ai nevoie.

Lenjeriile de pat pufoase respecta toate conditiile pentru un confort deosebit si un somn odihnitor.

Confectionate din bumbac integral, aceste lenjerii de pat sunt moi si pufoase. Materialul consta in microfibra plusata, groasa si foarte densa.

O lenjerie de pat pentru iarna este la fel de necesara precum hainele groase in functie de anotimp. Din acest motiv, la fel cum schimbi hainele de vara din dulap cu pulovere si geci groase, la fel ar trebui sa faci si cu lenjeria de pat. Alege o lenjerie de pat pufoasa din magazinul online Finette.ro si creeaza-ti propria poveste de iarna.