Protectie saltea

            O protectie pentru saltea este solutia cea mai potrivita pentru a prelungi durata de viata a saltelei si a mentine igiena spatiului de dormit. De obicei gasiti cu greu modelul de saltea care sa indeplineasca toate nevoile dumneavoastra de odihna si de aceea, va recomandam protejarea acesteia cu protectii de saltea.

               Daca lenjeria de pat poate fi schimbata si curatata extrem de usor, salteaua este mai dificil de intretinut, tocmai de aceea e bine sa optezi pentru huse de pat de inalta calitate, care iti vor intrece asteptarile si iti vor oferi protectia de care ai nevoie pentru saltea.

Fie ca este vorba de transpiratie, pete nedorite sau praf, aceste accesorii de pat, practice si utile, au calitatea de a pastra intacta salteaua si de a-ti oferi confortul mult dorit. Astfel, nu doar ca vei dormi mai linistit in patul tau, dar vei sti ca ai facut tot posibilul sa prelungesti durata de viata a saltelei pe care te odihnesti in fiecare seara, cu ajutorul oricarui model de protectii de saltea.

Insa cum stii ca ai ales cea mai buna protectie de saltea? Noi iti dezvaluim cateva trucuri utile de care sa tii cont atunci cand alegi protectia pentru saltea.

 

Materialul

Modelele de protectii impermeabile au rolul de a impiedica lichidele sa ajunga la suprafata saltelei, fiind usor de curatat si de intretinut.

Alte tipuri de protectii saltea sunt cele care contin fibre de bambus si cele din lana. Acestea sunt recomandate persoanelor care transpira in timpul somnului, respectiv persoanelor care au senzatii de frig si sunt mai sensibile. Protectia de saltea are rolul de a regla temperatura corpului pe parcursul noptii si de a mentine prospetimea patului o perioada indelungata.

 

Beneficii protectii saltea

Protejeaza impotriva prafului si a microorganismelor alergene.

Persoanele alergice la praf sau acarieni, inclusiv persoanele astmatice, au deseori probleme legate de alergii in timpul somnului, fapt care le poate afecta considerabil calitatea vietii. Praf, mucegai, acarieni – toate acestea se pot depune pe o saltea fara protectie, oricat am incerca sa mentinem curatenia in dormitor. Incaperea nu va fi niciodata complet lipsita de praf sau de microorganisme care provoaca diverse alergii. Pentru ameliorarea problemelor si mentinerea curateniei saltelei, putem alege sa o protejam cu ajutorul unei protectii saltea, astfel incat sa ne bucuram de un somn linistit si sanatos.

Protejeaza impotriva petelor

Indiferent daca investesti intr-o saltea de calitate sau nu, cu siguranta ca nu iti doresti sa vezi cum aceasta se murdareste si isi pierde din calitati. O protectie pentru saltea va tine petele la distanta, protejand salteaua si mentinand-o curata pentru mai mult timp.

Prelungeste viata saltelei

Salteaua este responsabila pentru somnul odihnitor, de ce sa nu o protejam si sa ne bucuram mai mult timp de ea? Cu atat mai mult cu cat putem gasi cu greu modelul de saltea care sa indeplineasca toate criteriile noastre de odihna. O protectie saltea, elastica reduce impactul utilizarii si actiunea nociva a agentilor externi care diminueaza calitatile saltelei, prelungeste durata de viata a acesteia si mentine igiena spatiului de dormit.

Acum ca ai reusit sa cunosti toate avantajele unei protectii pentru saltea, te asteptam sa descoperi gama noastra variata de protectii de saltea, la cele mai accesibile preturi.