Povestea lui Alin Amariei

Magazinul on-line ”Finette.ro”, începe o campanie umanitară de strângere de fonduri pentru un băiețel special, Alin Amariei, în vârstă de doar 11 anișori, ce de 7 ani își duce lupta grea, cu un CANCER pe creier.


Prin comenzile și donațiile dumneavoastră, dorim să strângem suma necesară pentru ca Alin să ajungă în Turcia, unde va urma noi tratamente, investigații ce îi sunt recomandate de urgență, inainte de operatia care va avea loc pe creier in luna Decembrie.


www.finette.ro este un magazin on-line la început de drum, si dorim să satisfacem o gamă largă de clienți cu cele mai confortabile și relaxante țesături, în materie de lenjerii de pat. Dar, orice activitate de acest gen este formată din oameni, iar în spatele ecranelor digitale de unde vă preluăm dorințele si comenzile dvs sunt inimile noastre. Dorim prin această campanie de ajutor umanitar pentru Alin să ajungem chiar la inima dumneavoastră, la fel cum Alin a ajuns la sufletele noastre, echipa ”Finette.ro”.

Alin are nevoie de NOI!


Povestea lui Alin, ce ne-a impresionat profund, o vom relata aici:


Un băiețel din Constanța cu ochii mari și profunzi dar triști, ne-a captat atenția. El este special iar acest lucru îl emană de la prima vedere: slăbuț, blondin și cu o privire pătrunzătoare ce te lasă ca și printr-o fereastră să-i privești până în suflețel.

Alin are doar 11 ani dar poartă un bagaj dureros de mai bine de 7 ani. Boala ce-l macină se numește ”Cancer pe Creier” (Tumora maligna creierul mic), iar toate procedurile urmate și schemele de tratament nu l-au ajutat să scape de durerile cumplite de cap. Părinții lui îi sunt alături și dau tot ce-i mai bun, zi de zi să-l mai distragă de la suferință, iar el, Alin, băiatul nostru din poveste, acceptă cu eroism

Deși băiețelul a urmat tratament corespunzător, chimioterapie (nu mai puțin de 45 de cure) și o intervenție chirugicală în Turcia, își efectuează de asemenea periodic controalele medicale în Turcia, starea lui s-a înrăutățit.

Vederea îi este afectată în proporție de 40%, este suspectat de infecțe la un testicul iar shuntul montat la cap, pentru drenarea lichidului ce se acumulează la creier, trebuie schimbat.

Toate aceste urgențe medicale, se ridică la exorbitanta sumă de 27.000 de euro, bani mult prea mulți pentru o familia și așa greu încercată financiar! Alin este un băiețel isteț și dezinvolt. Visul lui, era să fie acum la școală, împreună cu colegii săi. Dar el încă așteaptă o minune, iar minunea lui astăzi, este un tratament costisitor ca un pas înspre vindecare.

Noi am ales să-l ajutăm. Printr-o comandă plasată pe site-ul nostru www.finette.ro, o parte din profitul din vânzări va fi direcționat către Alin. De asemenea poți face direct o donație către Alin, direct de pe site-ul nostru in conturile bancare de mai jos. Orice decizie vei lua, ținem să îți mulțumim pentru alăturarea ta în încercarea noastră de a-l salva pe Alin!

Dincolo de fiecare ecran digital, se află o inimă, iar împreună putem înfăptui o minune!

CUM POȚI SĂ-L AJUȚI ȘI TU PE ALIN?

1. Plasează o comandă pe site-ul www.finette.ro. Fondurile obtinute din vanzari le vom directiona catre Alin.

Poate ai avut de gând de dinainte să cumperi o lenjerie de pat  – ai posibilitatea să o faci printr-o comandă la acest magazin online.

Poate nu ai de gând să faci o comandă – ai totuși posbilitatea să îți cumperi ție ceva sau să faci un cadou cuiva drag și, în același timp, să îl ajuți și pe Alin.

De asemenea, la Finalizarea Comenzii ai posibilitatea, suplimentar, să faci și o donație pentru acest Alin. Plata pentru comanda împreună cu donația ta o vei face direct curierului ca sumă ramburs la livrarea pachetului.

2. A doua optiune o reprezintă posibilitatea de a face o donație direct în contul asociatiei noastre umanitare Misiunea Speranta pentru Romania (de care apartine magazinul finette.ro);

La fiecare donație făcută menționați DONAȚIE PENTRU ALIN.

Titular cont: Asociatia Misiunea Speranta pentru Romania (Finette.ro)

CUI: 26044485

BCR (Banca Comerciala Romana)

IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003
IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002
COD SWIFT: RNCBROBU
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

Banca Transilvania

IN LEI: RO18BTRLRONCRT0365344401
IN EURO: RO65BTRLEURCRT0365344401
COD SWIFT: BTRLRO22
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

Raiffeisen Bank

IN LEI: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338
IN EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757
CODE SWIFT: RZBRROBU
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

Regulament si modalitati de ajutor:

Magazinul Finette.ro apartine asociatiei umanitare ,,Misiunea Speranta pentru Romania'' si isi desfasoara activitatea econonica conform reglementarilor legale in vigoare prin OG nr. 26/2000, cu modificarile introduse de Legea nr. 246/2005. Sponsorizarile se fac pe baza Legii Sponsorizarii nr. 32/1994 cu modificarile ulterioare.

a. Scopul magazinului Finette este ca, prin vanzarea de lenjerii de pat si a tuturor celorlalte produse textile, sa se genereze venituri si in final profit net, pe care apoi sa il folosim pentru sponsorizarea si sustinerea proiectelor si cazurilor umanitare in care este implicata asociatia.

Pe pagina de ,,check out'' clientul poate sa doneze, daca doreste, o suma la alegere pentru cazul umanitar care se afla in atentia noastra.

Sumele donate prin pagina de ,,check out'' au caracter de ,,donatie'' si sunt directionate in contul de donatii al asociatiei. Din acest cont, sumele sunt directionate catre cazul umanitar pentru care s-au efectuat donatiile. Fondurile vor fi oferite beneficiarului dupa graficul stabilit de comun acord cu acesta. Donatia va apare pe factura, si va fi platita odata cu rambursul.

b. Inainte de inceperea campaniei de promovare, asociatia noastra va hotara de comun acord cu beneficiarul valoarea sponsorizarii din partea magazinului Finette, care va fi si valoarea contractului de sponsorizare. Valoarea sponsorizarii va fi oferita integral de catre magazinul Finette, din vanzarea de produse. Suma oferita beneficiarului se face din profitul net al magazinului Finette ca activitate economica. Daca magazinul www.finette.ro nu inregistreaza profit net, atunci acesta este exonerat de orice plata / sponsorizare catre beneficiar, acestuia revenindu-i donatiile primite din partea clientilor.

Conform legii, profitul net in cadrul asociatiilor se face odata pe an, la finalul anului. In acest context, asociatia va distribui profitul net in functie de rapoartele financiare ale site-ului.

c. Cazul umanitar poate sa fie afisat si pe www.sperantapentruromania.ro. In acest caz, cei care doresc sa ajute doar prin donatii, o vor putea face pe aceasta platforma. Avand in vedere ca magazinul Finette.ro se ocupa de partea de promovare online, si de directionare a donatorilor catre aceasta platforma de donatii, in perioada campaniei noastre, donatiile de pe platforma mai sus amintita sunt considerate ca venite in urma activitatii de promovare a finette.ro. Acestea vor intra in raportul final al cazului prezentat de finette.ro, alaturi de alte donatii, suma oferita din profitul net, sau donatiile primite direct de catre parinti.

d. Sponsorizarea din partea magazinului Finette se va face doar dupa finalizarea campaniei de mediatizare si promovare, stabilita de comun acord cu beneficiarul;

e. Sponsorul va face public datele de contact ale beneficiarului, pentru ca acesta sa poata fi ajutat si in mod direct si personal de catre cei doritori. Donatiile primite de catre beneficiar in mod direct si personal din partea donatorilor, vor fi facute publice la finalul campaniei;

f. Toate costurile de promovare / mediatizarea pe Facebook, costul bannerelor, materialelor video, sau deplasarilor reprezentantilor magazinului Finette acasa la beneficiar in vederea realizarii anchetei sociale sau materiale video, rapoarte etc, se vor suporta de catre beneficiar;

g. Donatiile pentru beneficiar care se vor face pe site-ul magazinului Finette de catre clienti odata cu plasarea comenzilor, se vor oferi beneficiarului pe baza unei anexe la contractul de sponsorizare, si vor fi oferite odata cu suma sponsorizata de catre magazinul Finette;

h. Asociatia va retine beneficiarului un procent de 5%, reprezentand estimarea comenzilor retur si a donatiilor neplatite / neridicate / returnate de catre clienti;

i. Durata unei campanii se stabileste de catre asociatie de comun acord cu beneficiarul sau reprezentantii legali ai acestuia;

j. Beneficiarul se obliga atat la inceputul campaniei cat si la finalul ei, sa ofere materiale foto si video, cu un mesaj de multumire catre toti clietii magazinului Finette si donatorii lui;

k. Sponsorizarea se va face catre beneficiar pe baza unui contract de sponsorizare, incheiat in prealabil intre asociatie si beneficiar, conform reglementarilor legale in vigoare.

Cu respect

Asociatia umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania''

www.finette.ro