lenjerii de pat romanesti

               Lenjeriile de pat românești au apărut în perioada comunistă și tot atunci și-a atins apogeul această industrie. În prezent România este al doilea exportator, cu articole in valoare de 5 miliarde euro trimise în afara granițelor. Deși această industrie a suferit un declin în ultimii ani, numerele arată că lenjeriile de pat românești sunt apreciate internațional, un dormitor sofisticat si elegant poate avea pe pat si lenjerii românești. Preconcepția potrivit căreia lenjeriile de pat, străine sunt mai bune decât cele din țară, nu mai sunt demult valabile, iar dovada simplă sunt comenzile primite din toate colțurile pământului.

               Sfatul nostru este să ajutăm producătorii autohtoni, și nu doar pentru că sunt românești, ci și pentru calitatea lenjeriilor de pat românești care este certificată și dovedită de fiecare producător.

Pe lângă calitatea incontestabilă, lenjeriile de pat românești sunt populare și datorită designului. Acestea se pretează pentru orice tip de dormitor, indiferent că aveți un dormitor clasic, rustic sau minimalist, lenjeriile de pat românești vor avea un aport pozitiv în ceea ce privește designul dormitorului.

               Din dorința de a oferi un produs de calitate și durabil, materialul principal din care sunt realizate lenjeriile de pat românești, este bumbacul.

 

Care sunt avantajele bumbacului?

- Bumbacul elimină particulele ce pot declanșa crize de astm sau alergii. În acest fel, cei care suferă de aceste probleme, pot avea un somn odihnitor alegând o lenjerie de pat din bumbac.

- Bumbacul este o țesătură durabilă, rezistentă în timp, la uzură și spălări frecvente și fiind rezistent, poate fi spălat la temperaturi foarte mari și astfel sterilizat.

- Bumbacul nu este tratat cu diverse substanțe așa cum sunt tratate alte materiale sintetice pentru a le crește valoarea estetică.

- Bumbacul este un material 100% biodegradabil.

- Bumbacul are o structură respirabilă, deoarece datorită construcției, păstrează aerul și căldura la o temperatură optimă, lăsând în același timp și pielea să respire. Astfel, lenjeriile pentru pat realizate din bumbac 100% sunt ideale pentru perioadele mai reci ale anului, întrucât acestea reușesc să păstreze căldura în perioadele de iarnă, și o temperatura ideală în perioada verii, datorită texturii care oferă un aer răcoros atunci când este nevoie. În acest fel somnul nu va fi tulburat de niciun fel de disconfort.

               Calitatea de top a lenjeriilor de pat românești, nu este doar singurul motiv pentru a le achiziționa. Gama largă de modele oferite de producătorii lenjeriilor de pat românești vor satisface cele mai sophisticate gusturi. Știm cât este de grea alegerea unei lenjerii de pat în momentul în care varietatea este atât de mare, din acest motiv, venim cu următoarele propuneri în ceea ce privește modelele pe care le-ați putea alege.

Design minimalist

Pentru dormitoarele cu un design minimalist, recomandăm lenjeriile de pat uni, adică într-o singură culoare sau o altă variantă ar fi lenjeriile de pat cu forme geometrice, liniare.

Design elegant

Pentru cei care iubesc eleganța, putem să recomandăm două tipuri de lenjerii de pat care sunt extrem de îndepărtate una de cealaltă din punct de vedere stilistic, dar în final transmite același lucru. Lenjeriile de pat cu motive aurii și cele mai simple lenjerii de pat, vor transmite eleganța pe care o căutați.

Design romantic

Pentru cei mai boemi, producătorii vin cu o gamă largă de lenjerii de pat. De la lenjeriile de pat cu trandafiri, până la lenjeriile de pat imprimate cu cele mai romantice locuri de pe pământ, cu siguranță veți găsi lenjeria de pat perfectă pentru serile romantice.

Design rustic

Pentru cei care iubesc stilul tradițional, venim cu recomandarea unor lenjerii de pat brodate. Lenjeriile de pat brodate, pe lângă frumusețea lor, oferă unicitatea pe care nu o veți găsi altundeva.

Camera copilului

Producătorii români vin în ajutorul părinților cu sute de modele care îi va face pe cei mici să fie nerăbdători să sară în pat. De la modelele cu animale până la cei mai admirați supereroi, cu siguranță veți găsi o lenjerie de pat perfectă pentru dorințele copilașului.

               Avem toate motivele pentru care să alegem produse autohtone, iar noi suntem bucuroși să venim în întâmpinarea dumneavoastră cu lenjeriile de pat românești, pe rafturile virtuale ale magazinului nostru.

echipa Finette,

www.finette.ro