bumbac 100%

            Vă propunem un joc al imaginației. Imaginați-vă zilele petrecute în hotelul preferat, de la momentul în care savurați cafeaua de dimineață până la momentul în care lenjeria proaspătă și moale a patului, vă învăluie corpul și vă invită la o noapte liniștită și odihnitoare. Cele mai multe persoane, dorm de obicei mai bine într-un hotel, deoarece se bucură de o pauză relaxantă și, prin urmare, se simt mai odihniți. Este adevărat că, tuturor ne place să ne răsfățăm, peste noapte, la un hotel de lux. Există multe motive pentru aceasta, de la ideea de a rămâne într-un loc nou, luxuriant, până la momentul în care ne retragem în camera care, ne îmbie cu ajutorul lenjeriilor de pat, la un somn de o calitate excelentă.

Un aspect important pe care se concentrează hotelurile, sunt paturile și saltelele pe care le oferă oaspeților. Atunci când aceste elemente sunt combinate cu o lenjerie de pat de calitate superioară, cum ar fi lenjeria de pat din bumbac 100 %, odihna clientului este garantată.

Bumbacul este și va fi în continuare cea mai bună opțiune în ceea ce privește lenjeriile de pat. Tocmai din acest motiv, lenjeriile din bumbac 100% sunt utilizate de toate hotelurile de top din întreaga lume. De la cuverturi de pat din bumbac, până la cearșafuri și huse de pernă, acest tip de lenjerie de pat, este ideală pentru a promova o noapte de odihnă excelentă.

 

Ce este bumbacul?

Bumbacul este o fibră naturală, obținută din planta cu aceeași denumire. Cultivată din cele mai vechi timpuri, aceasta este una dintre cele mai folosite fibre naturale în acest moment. Parte integrantă a familiei nalbă, cu flori delicate, bumbacul este o plantă ușor de prelucrat. Fibrele produse în jurul semințelor acestuia sunt moi și pufoase, fiind ideale pentru uz textil.

Care sunt beneficiile lenjeriilor de pat din bumbac 100%?

Structura respirabilă

Lenjeriile din bumbac 100% sunt revoluționare deoarece datorită construcției, păstrează aerul și căldura la o temperatură optimă, lăsând în același timp și pielea să respire. Astfel, lenjeriile pentru pat realizate din bumbac 100% sunt ideale pentru perioadele mai reci ale anului, întrucât acestea reușesc să păstreze căldura în perioadele de iarnă, și o temperatura ideală în perioada verii, datorită texturii care oferă un aer răcoros atunci când este nevoie. În acest fel somnul nu va fi tulburat de niciun fel de disconfort.

 

Prietenos cu pielea ta

Știați că egiptenii antici foloseau lenjeria de bumbac pentru proprietățile sale de respingere a bacteriilor și anti-alergeni? De-al lungul istoriei, lenjeria de pat a ajutat rutina de somn a persoanelor sensibile la piele. Lenjeria de pat reduce, de asemenea, simptomele unor afecțiuni la fel de grave precum artrita și dermatita, în consecință sunt alegerea ideală pentru cei care suferă de alergii.

 

Rezistență îndelungată

O alta calitate a lenjeriilor de pat 100% din bumbac, este durabilitatea, din acest motiv vă va servi o lungă perioadă de timp, fără a fi nevoie să înlocuiți lenjeriile de pat la scurt timp, astfel contribuind la sănătatea mediului înconjurător.

 

Întreținere ușoară

Produsele din bumbac sunt foarte ușor de întreținut. Nu este necesar să folosiți un detergent special. Deoarece lenjeria de pat 100% din bumbac are o rată de uzură scăzută, își păstrează moliciunea pentru o lungă perioadă de timp.  Spălarea si uscarea este foarte simplă. Lenjeriile de pat 100% din bumbac, spălate, uscate la aer, vă oferă un masaj plăcut pe tot corpul, lucru care ar fi imposibil după călcare. În plus, micile valuri și riduri fac parte din frumusețea naturală a lenjeriei de pat.

Dacă dorești să te simți ca și în vacanță, de fiecare dată când treci pragul dormitorului, îți recomandăm să alegi una dintre lenjeriile de pat din bumbac 100 %, în acest fel poți să redai locuinței tale strălucirea unui hotel de 5 stele.

echipa Finette,

www.finette.ro