lenjerii de pat damasc

 

               Bumbacul damasc este un material elegant. Acesta are la baza sa un fir foarte fin, o țesătură inteligentă și un design de-a dreptul uimitor. Trei elemente care îl determină să fie un produs de lux, folosit de cele mai multe ori în cadrul hotelurilor de cinci stele sau în cele mai impunătoare locuințe.

               Păstrând vie tradița producătorilor antici, acesta are un efect vizual extraordinar, mai ales și datorită metodelor speciale de mercerizare, finisare și țesere. Lenjeriile de pat din damasc, ies în evidență datorită modelelor sofisticate, care satisfac cele mai rafinate gusturi. Nu doar modelele sunt punctul forte ale lenjeriilor de pat damasc, ci și calitatea cu care se fac remarcate.

               Lenjeriile de pat damasc, sunt create preponderent din bumbac egiptean iar calitatea lor este incontestabilă. Lenjeriile de pat damasc au reușit să atingă perfecțiunea, tocmai din acest motiv au ajuns să fie apreciate pe plan mondial.

 

Ce este bumbacul egiptean?

               Egiptenii sunt cunoscuți pentru multe invenții si inovații pe care le folosim și în prezent. Printre zecile de lucruri pe care le-am luat de la ei se află și bumbacul egiptean. Fibra bumbacului egiptean e mai lungă și mai rezistentă față de celelalte țesături.

 

 

De ce să alegi o lenjerie de pat damasc?

Producătorii de lenjerii de pat din bumbac egiptean investesc în linii de producție moderne, au ateliere dotate cu aparatură și utilaje de ultimă generație pentru prelucrarea fibrelor si obținerea unor țesături de calitate superioară.

 

Lenjeriile de pat damasc, confecționate din bumbac egiptean ne țin de cald iarna, iar vara ne aduc răcoarea de care avem nevoie. Nu ne încingem în lenjeriile de pat din bumbac egiptean, nu transpirăm excesiv, ne relaxăm ușor și avem un somn perfect, odihnitor.

 

Pigmenții folosiți la vopsirea fibrelor nu vor dispărea rapid din țesături, avem toate șansele ca o lenjerie de pat din bumbac egiptean să nu se decoloreze deloc chiar și după o perioadă îndelungată. Nu contează ce fel de detergenți folosim sau numărul de spălări iar în loc să se instaleze uzura tipică, lenjeriile de pat din bumbac egiptean vor fi moi și fine, chiar dacă le-am spălat mai des. Grosimea lor rămâne aceeași chiar și după multiplele spălări și uscări.

 

Lenjeriile de pat din bumbac egiptean sunt revoluționare deoarece, datorită construcției, păstrează aerul și căldura la o temperatură optimă, lăsând în același timp și pielea să respire.

Știați că egiptenii antici foloseau lenjeria de bumbac pentru proprietățile sale de respingere a bacteriilor și anti-alergeni? De-al lungul istoriei, lenjeria a ajutat rutina de somn a persoanelor sensibile la piele. Lenjeria reduce, de asemenea, simptomele unor afecțiuni la fel de grave precum artrita și dermatita, în consecință sunt alegerea ideală pentru cei care suferă de alergii.

 

Lenjeriile de pat damasc te vor impresiona prin eleganța desăvârșită, fie că alegi o lenjerie de pat cu un stil elegant, fie una cu imprimeu deosebit, în mod sigur te vei simți relaxat și vei aduce un aer proaspăt și unic în dormitorul tău.

echipa Finette,

www.finette.ro