Dacă somnul este atât de important, de ce nu iau oamenii măsurile adecvate pentru a se asigura că dorm cel mai bine posibil? În majoritatea cazurilor, oamenii consideră că somnul este o pierdere de timp, deși este o necesitate pentru supraviețuire.

Lenjeria de pat joacă un rol la fel de important ca și salteaua sau patul, când vine vorba de dispoziția cu care ne trezim dimineața. Pentru a începe ziua în cea mai bună stare posibilă, vă recomandăm să accesorizați patul cu un set de lenjerii din bumbac ranforce.

 

Ce este bumbacul ranforce și prin ce se deosebește de bumbacul obișnuit?

Cu toate ca bumbacul este cel mai popular material textil, exista o categorie de bumbac mult mai rezistentă, și anume, bumbac ranforce. Bumbacul ranforce este tot bumbac 100%, dar asupra lui au fost aplicate tratamente pentru a-l face mai rezistent și mai plăcut la atingere. Diferența dintre cele doua este ca firul bumbacului ranforce este mult mai fin iar densitatea țesăturii este mai mare.

 

Care sunt principalele motive pentru care un set de lenjerii de pat ranforce va poate afecta în mod pozitiv somnul și implicit stilul de viață?

 

Căldura este menținută mai bine decât in bumbacul obișnuit

Faptul că țesătura acestuia este mai rezistentă, face lenjeria de pat sa izoleze mai bine căldura, fiind ideală pentru nopțile cu temperaturi scăzute, absorbind și reținând căldura corpului. De asemenea, având o respirabilitate mare, vara ne oferă senzația de răcoare, de care avem nevoie pentru un somn excelent.

Rezistență îndelungată

Principalul atu al bumbacului ranforce este acela ca nu se scămoșează, ceea ce îl face să arate nou chiar și după spălări multiple, culorile rămânând la fel de vii ca și în ziua achiziționării. O lenjerie de pat, de calitate poate tine pana la 3 ani fără a se decolora si fără a se rupe. O astfel de calitate v-o oferă Bumbacul Ranforce.

Design perfect pentru orice dormitor

Firul bumbacului ranforce este mai fin, ceea ce permite imprimarea acestuia in culori vii și cu o gamă de modele mult mai diversificată. Datorită acestor caracteristici, lenjeriile de pat din bumbac ranforce, sunt disponibile în sute de modele, fie că vă doriți lenjerii de pat cu un stil minimalist, sau poate ceva mai luxuriant, lenjeriile din bumbac ranforce reprezintă o opțiune de top în ceea ce privește decorarea dormitorului, mai ales daca vrei să adaugi un plus de valoare estetică dormitorului tău sau chiar și a copilului.

Întreținere facilă

Lenjeriile de pat din bumbac ranforce oferă totodată beneficiul întreținerii facile. Ca lenjeriile de pat din bumbac ranforce sa isi mențină cromatica și finețea, se recomandă să fie spălate in masina de spălat, la temperaturi cuprinse între 30 si 60 de grade Celsius. În ceea ce privește călcarea acestora, se recomandă ca temperatura utilizată să nu depășească pragul mediu.

Uită de alergii sau disconfort

Pe lângă faptul că lenjeria de pat trebuie să îți ofere o stare de bine atunci când te odihnești și să îți redea senzația de confort pe care o cauți în timpul somnului, acest accesoriu pentru pat trebuie sa aibă o calitate esențială. Mai exact, să nu îți provoace alergii. Lenjeriile de pat din bumbac ranforce sunt prietenoase cu pielea iar pentru cei care suferă de rinite alergice, aceasta este cea mai bună alegere.

Lenjeriile de pat din bumbac ranforce, au suficiente calități pentru a vă convinge că sunt alegerea perfectă pentru a maximiza calitatea somnului.

 

 echipa Finette,

 www.finette.ro