Cuvertura de pat

                Nu este un secret faptul ca somnul odihnitor inseamna o experienta ce are la baza influenta mai multor factori, de la tipul de saltea la lenjeria de pat care are o mare importanta, mai cu seama ca marimea potrivita influenteaza fermitatea pernei spre exemplu, iar tipul de material asigura confortul termic si inca un factor la fel de important este setul de cuvertura de pat care intra in aceasta poveste. Cuvertura, o piesa adesea subestimata, este cea care, neaparat, trebuie sa faca parte din componenta patului tau. Iata de ce!

 

De ce ai nevoie de o cuvertura de pat?

                Atunci cand cumperi lenjeriile dorite poti achizitiona si cuverturi de pat asortate. Vei dori sa faci asta din doua motive si anume, din ratiuni practice, dar si estetice. Cuvertura patului mentine lenjeria de pat acoperita si protejeaza suprafata de praf si alte particule. Este o modalitate excelenta de a contribui la mentinerea culorilor vii, a evita ca imprimarile sa fie sterse si deci de a mentine calitatea lenjeriei de pat, pe termen lung.

Cat despre partea estetica, desigur ca o cuvertura este un mod excelent prin care adaugi in camera o pata de culoare. Face ca totul sa arate impecabil, aranjat, organizat si efectul este unul mai placut decat crezi.

De unde cumperi cuverturi de pat?

Cuverturi de pat gasesti la www.finette.ro, un eshop in care universul tesaturilor iti este dezvaluit. Cu atat mai practic este faptul ca aici vei gasi si lenjerii de pat, in seturi diverse sau alte tipuri de tesaturi ce iti sunt utile acasa: perne, pilote, perdele sau prosoape, chiar si piese de tip fete de perna achizitionate individual, nu in set.

Cuverturile de pat au o sectiune aparte special dedicata lor. Acestea vin la randul lor in set, insemnand cuvertura ce acopera patul si doua fete de perne, asortate. Predomina in lista de optiuni motivele florale sau variantele simple, dar colorate si cele matlasate. In orice caz, ai de unde alege ceva potrivit tie si pe gustul tau.

Cat costa o cuvertura de pat si cum o alegi?

Cuverturile de pat vor fi alese mai intai de toate in functie de marimea patului, de o persoana sau doua. In functie de aceasta dimensiune si mai apoi tinand cont de culori si design preturile difera, incepand cu 99.9 lei pentru prima varianta si 159 de lei spre exemplu pentru un set optim pentru patul de doua persoane.

Sunt realizate din bumbac 100%, bumbac finet, matase, catifea, toate fiind materiale de calitate, imprimate si deloc plictisitoare vizual vorbind. Pentru fiecare produs in parte ai instructiuni de intretinere si spalare, pentru ca textura cuverturii de pat sa se pastreze intacta, indiferent de cate spalari are parte.

Din varietatea de modele pot fi alese cele care corespund cu decorul camerei sau pur si simplu variante timeless, mereu la moda. Nu vei gresi insa cu acele imprimeuri vesele, ce dau un vibe aparte intregului decor. Finette.ro inspira pentru alegeri de calitate. Multe din produsele regasite aici sunt produse in tara, branduri autohtone.

Descopera cuverturi de pat ce inveselesc locul tau de odihna si creeaza un mic paradis aici, la finette.ro.