Cearceafuri de pat

          In momentul in care alegi cearceaful de pat, asigura-te ca te orientezi asupra unor piese de inalta calitate, care sa iti asigure confort sporit in timpul noptii. Mizeaza pe materiale naturale si 100% compatibile cu pielea corpului, asa cum este bumbacul pentru ca somnul tau sa nu fie alterat.

 

Iata cateva sfaturi pe care sa le iei in considerare atunci cand iti alegi cearceaful de pat:

Alege dimensiunea corecta

Asigura-te ca stii cu exactitate care sunt dimensiunile patului ca sa iei o decizie corecta atunci cand cumperi cearceaful de pat.

Materialul

Moliciunea cearceafului de pat confectionat din bumbac, este o caracteristica inerenta a acestui material si poate cea mai cunoscuta calitate a acestuia, dar va ofera, de asemenea, confort crescut deoarece ajuta la reglarea temperaturii corpului in timp ce dormiti, oferind respirabilitate la caldura verii si izolare in noptile reci de iarna.

Absoarbe umiditatea

Cearceaful de pat din bumbac absoarbe umiditatea corpului care se evapora in aerul din jur. Acest lucru va ajuta corpul sa ramana la o temperatura ideala si sa se usuce toata noaptea, ceea ce duce la un somn neintrerupt si odihnitor.

Hipoalergenic

Bumbacul ajuta la rezistenta impotriva alergenilor deoarece este o fibra naturala hipoalergenica. Fibrele sintetice, prin contrast, pot irita pielea sensibila din cauza substantelor chimice si proceselor utilizate la fabricarea lor, de aceea este foarte important ca toate modelele de lenjerii de pat, implicit cearceafuri de pat, sa fie confectionate din bumbac.

Puternic si durabil

Cearceafurile de pat din bumbac cu fibre lungi de bumbac, prezinta o longevitate de doua ori mai mare decat alternativele sintetice.

Ingrijire usoara

Cearceaful poate fi spalat si uscat intr-o masina de spalat rufe cu uscator, obisnuita. Ingrijirea corecta poate extinde longevitatea si moliciunea tesaturii. Urmati intotdeauna instructiunile de spalare si evitati sa spalati sau sa calcati lenjeriile de pat din bumbac la temperatura crescuta.

Alege designul potrivit

Indiferent de designul dormitorului tau, cearceafurile de pat se preteaza atat dormitoarelor cu design minimalist cat si celor mai elegante dormitoare.

            Pentru cei care isi doresc un dormitor cu un design clasic, minimalist, optiunea corespunzatoare o reprezinta cearceafurile de pat intr-o singura culoare sau cele cu forme geometrice. La polul opus se afla visatorii si romanticii care, cu siguranta, opteaza pentru asternuturi in culori vii, cu imprimeuri ce prezinta inimioare si floricele.

 

            Suntem de parere ca este important sa investesti intr-un cearceaf de pat de calitate, care sa se potriveasca perfect atat cu dormitorul, cat si cu posibilitatile tale financiare.

Magazinul online de lenjerii de pat, Finette, aduce in rafturile virtuale ale magazinului modele, potrivite pentru fiecare locuinta. Modelele disponibile vor aduce completarea necesara a oricarui dormitor. De la cele mai elegante modele pana la cele mai simple, iti poti improspata dormitorul cu lejeritate.

Cu un design unic si culori deosebite, imprimeuri care iti permit sa visezi chiar si cu ochii deschisi, cearceafurile de pat pot fi alegerea pe care nu o vei regreta niciodata.