0item(s)

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Comenzi telefonice: 0770 213 601 | comenzi@finette.ro

Product was successfully added to your shopping cart.

bumbac 100%

            Vă propunem un joc al imaginației. Imaginați-vă zilele petrecute în hotelul preferat, de la momentul în care savurați cafeaua de dimineață până la momentul în care lenjeria proaspătă și moale a patului, vă învăluie corpul și vă invită la o noapte liniștită și odihnitoare. Cele mai multe persoane, dorm de obicei mai bine într-un hotel, deoarece se bucură de o pauză relaxantă și, prin urmare, se simt mai odihniți. Este adevărat că, tuturor ne place să ne răsfățăm, peste noapte, la un hotel de lux. Există multe motive pentru aceasta, de la ideea de a rămâne într-un loc nou, luxuriant, până la momentul în care ne retragem în camera care, ne îmbie cu ajutorul lenjeriilor de pat, la un somn de o calitate excelentă.

Un aspect important pe care se concentrează hotelurile, sunt paturile și saltelele pe care le oferă oaspeților. Atunci când aceste elemente sunt combinate cu o lenjerie de pat de calitate superioară, cum ar fi lenjeria de pat din bumbac 100 %, odihna clientului este garantată.

Bumbacul este și va fi în continuare cea mai bună opțiune în ceea ce privește lenjeriile de pat. Tocmai din acest motiv, lenjeriile din bumbac 100% sunt utilizate de toate hotelurile de top din...

Citeste mai mult...
luni, 28 decembrie 2020 21:47:08 Asia/Nicosia By Samuel Negoiescu Lenjerii bumbac 100 %, Materiale si produse

Satinat

                  Din punct de vedere istoric, satinul a fost folosit pentru tapițeriile mobilierelor ornamentale a Palatului Versailles, devenind un material tot mai popular, în anii 1800 a fost confecționată prima rochie pentru o doamnă din clasele superioare, urmând să împodobească încet, corpul frumoaselor femei pariziene.

 

De ce a fost satinul preferat de aristocrați?

 

Țesătura din satin este o țesătură strălucitoare, moale și elastică, cu o strălucire aparte. Țesătura din satin se caracterizează printr-o suprafață moale, lucioasă pe o parte, cu o suprafață mai mată pe cealaltă parte, acesta fiind un rezultat al tehnicii de țesut.  Deci, nu este de mirare că cei din clasele superioare preferau satinul atât ca și piesă vestimentară cât și pentru interiorul casei lor sau chiar a palatului, acesta fiind un material impunător, care iese în evidență datorită strălucirii.

 

Cum ar fi să redai dormitorului tău eleganța vremurilor trecute?

 

Imaginează-ți zilele în care te întorci de la servici și singurul lucru pe care vrei să-l faci este să te scufunzi în patul moale și confortabil.

Imaginează-ți cum poți savura cafeaua de dimineață în atingerea lenjeriei de pat satinata moale și strălucit...

Citeste mai mult...
luni, 21 decembrie 2020 20:52:30 Asia/Nicosia By Samuel Negoiescu Bumbac satinat, lenjerii de pat, Materiale si produse

 

Dacă somnul este atât de important, de ce nu iau oamenii măsurile adecvate pentru a se asigura că dorm cel mai bine posibil? În majoritatea cazurilor, oamenii consideră că somnul este o pierdere de timp, deși este o necesitate pentru supraviețuire.

Lenjeria de pat joacă un rol la fel de important ca și salteaua sau patul, când vine vorba de dispoziția cu care ne trezim dimineața. Pentru a începe ziua în cea mai bună stare posibilă, vă recomandăm să accesorizați patul cu un set de lenjerii din bumbac ranforce.

 

Ce este bumbacul ranforce și prin ce se deosebește de bumbacul obișnuit?

Cu toate ca bumbacul este cel mai popular material textil, exista o categorie de bumbac mult mai rezistentă, și anume, bumbac ranforce. Bumbacul ranforce este tot bumbac 100%, dar asupra lui au fost aplicate tratamente pentru a-l face mai rezistent și mai plăcut la atingere. Diferența dintre cele doua este ca firul bumbacului ranforce este mult mai fin iar densitatea țesăturii este mai mare.

 

Care sunt principalele motive pentru care un set de lenjerii de pat ranforce va poate afecta în mod pozitiv somnul și implicit stilul de viață?

 

Căldura este menținută mai bine decât in bumbacul obișnuit

Faptul că țesătu...

Citeste mai mult...
luni, 21 decembrie 2020 20:12:01 Asia/Nicosia By Torok Teodora Ranforce, bumbac, lenjerii de pat, Materiale si produse
Seteaza descrescator

Articolele de la 31 la 33 din totalul de 33

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Ordoneaza dupa