lenjerii de pat Tac

               Cu toții am auzit sau am experimentat eleganța și rafinamentul turcesc. Turcia este recunoscută mondial pentru stilul extravagant în ceea ce privește domeniul textil, țesăturile pe care le folosesc atât pentru designul interior cât și pentru îmbrăcăminte, sunt de cea mai bună calitate și cu un rafinament aparte. Tocmai din aceste motive ne propunem să aducem în casele românilor, cele mai elegante lenjerii de pat Tac.

               Lenjeriile de pat marca Tac sunt produse în Turcia de unul dintre cei mai renumiți producători de textile la nivel mondial. Bumbacul ranforce este materialul preferat atunci când vine vorba de lenjeriile de pat Tac iar motivele sunt foarte simple.

 

Ce este bumbacul ranforce?

Bumbacul ranforce reprezintă combinația perfectă între calitate și accesibilitate. În cazul lenjeriilor de pat din bumbac ranforce, firul este nepieptănat, adică bumbac tras, spre deosebire de lenjeriile din satin sau jacquard. Bumbacul ranforce este tot bumbac 100%, dar asupra lui au fost aplicate tratamente pentru a-l face mai rezistent si mai plăcut la atingere, așadar are toate calitățile unei lenjerii de pat din bumbac 100 %.

 

Care sunt calitățile bumbacului?

Bumbacul este un material natural, are calități apreciate la nivel mondial, din acest motiv, lenjeriile din bumbac sunt cele mai căutate.

 

Permite o bună respirație a pielii

Bumbacul este un material natural pur, ceea ce înseamnă că atunci când va fi folosit pentru confecționarea unei lenjerii de pat, va permite pielii să respire. În fiecare noapte, temperatura corpului se schimbă acest lucru favorizează transpirația și crează disconfort, contribuind la scăderea calității somnului. Astfel, o lenjerie de pat din bumbac este ideală indeferent de sezon pentru că vara păstrează o temperatură mai scăzută, iar iarna păstrează căldura necesară.

 

Durabilitate îndelungată

Bumbacul este un material rezistent, deci spălările repetate nu vor fi o problemă care să determine uzarea prematură a lenjeriilor de pat din această categorie.

 

Este un material catifelat

Pe lângă utilitatea practică a unei lenjerii de pat, ea trebuie sa aibă un aspect estetic și să fie plăcută la atingere. În contact cu lenjeriile de pat Tac, pielea ta va fi într-adevăr răsfățată, deoarece sunt foarte catifelate. De aceea, ele sunt recomandate persoanelor care au pielea sensibilă, fiind ideale pentru prevenirea iritațiilor. Bumbacul este un material hipoalergenic, prin urmare, lenjeriile de pat Tac sunt perfecte pentru cei care suferă de astm sau rinite alergice.

 

Ușor de întreținut

Este un mit faptul că articolele din bumbac necesită o întreținere specială. Nu este nevoie ca o lenjerie de pat din bumbac să fie spălată de mână, uscată ore în șir și nici nu necesită un efort mare pentru a fi călcată.

 

Ca și design, lenjeriile de pat Tac, sunt printre cele mai sofisticate lenjerii de pat, ele vin în sute de modele elegante dar în același timp, potrivite pentru orice tip de dormitor. În cazul în care dorești să redai dormitorului tău, aerul luxuriant al unui hotel de 5 stele, îți recomandăm să alegi o lenjerie de pat Tac.

echipa Finette,

www.finette.ro