0item(s)

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Comenzi telefonice: 0770 213 601 | comenzi@finette.ro

Product was successfully added to your shopping cart.
Seteaza descrescator

Articolele de la 11 la 20 din totalul de 37

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Ordoneaza dupa

 Lenjerie de pat love

           Dormitorul este una dintre camerele destinate relaxarii, odihnei si clipelor intime, in care atmosfera trebuie neaparat sa fie una romantica, confortabila si placuta olfactiv, vizual și auditiv. Stilul romantic se caracterizeaza prin combinatia spectaculoasa de modele de lenjerii de pat love, in culori pastelate, imprimeuri florale, mobila pictata si materiale foarte fine, care imprima eleganta, lux si delicatete unui interior deosebit.

Piesa de baza in dormitorul cuplului este lenjeria de pat love, pe un pat matrimonial, care sa permita odihna, relaxarea. Prin urmare, dormitorul unui cuplu trebui sa arate in acelasi timp elegant si romantic.

Eleganta si luxul sunt doua elemente esentiale in amenajarea unor dormitoare romantice. Din acest motiv, proprietarii trebuie sa puna accent pe armonia intre culori, mobilier, textile si obiecte decorative.

Urmatoarele sfaturi utile ar putea fi de folos: 

     Paturile care arata ca un nor pufos sunt inca foarte atragatoare. Utilizeaza cat mai multe tesaturi moi. Alege o lenjerie de pat de calitate cu motive de dragoste cum ar fi cele din magazinul nostru online Finette, categoria lenjerii de pat love, lenjerii de pat moi si catifelat...

Citeste mai mult...
miercuri, 8 septembrie 2021 By Samuel Negoiescu

Pilote de pat 

In zilele noastre, atunci cand vrei sa iti cumperi o pilota pentru dormitor, ai o sumedenie de optiuni. Fiecare tip de pilota, indiferent ca este din material natural sau sintetic, pretinde ca este cea mai buna varianta pentru tine.

Putine lucruri sunt la fel de placute ca senzatia perfecta de caldura pe care cea mai buna pilota ti-o poate oferi. Un somn de calitate depinde de o temperatura optima, de un nivel de confort ridicat și de lipsa oricarui declanșator de alergii.

Pentru a face o alegere inteleapta pentru pilote este necesar sa fii foarte bine informat. Noi suntem aici pentru a te ajuta cu toate informatiile de care ai nevoie.

  

Cum alegi cea mai buna pilota de pat?

Cel mai important aspect in alegerea unei pilote de pat, este materialul, respectiv, umplutura acesteia.

O calitate buna a materialului cu care este umpluta pilota va insemna un somn mai adanc pentru tine, pentru ca nu vei transpira in timpul noptii, ceea ce inseamna ca nu vei fi nevoit sa te trezesti de mai multe ori pe seara.

 

Pilotele cu umplutura sintetica sunt preferate de persoanele care nu sunt sensibile. Acestea sunt mai ieftine, și sunt mai practice, fiind mai ușor de curatat. Microfibra este un tip de umpl...

Citeste mai mult...
miercuri, 8 septembrie 2021 By Samuel Negoiescu

Prosoape de baie

            Cauti un prosop pentru uz zilnic sau poate unul mai mare, pe care sa il folosesti la plaja sau chiar dupa ce faci o baie in propria-ti piscina? Ei bine, cu ajutorul ghidului urmator, vei sti ce prosop trebuie sa achizitionezi in functie de nevoile tale.

Prosoape de baie perfecte pentru fiecare uz : 

Un prosop de fata standard este de 30x30 cm, iar dimensiunea ideala a unui prosop de baie este de 70x140 cm. Pe de alta parte, un prosop de baie mai mare, de 100x150 cm este perfect pentru a-ti infasura complet corpul, iar prosopul de 90x180 cm este potrivit pentru concediile la malul marii.

 

Materialul:

    Bumbac

Prosoapele de uz zilnic sunt realizate din bumbac standard. In schimb, prosoapele de lux, regasite mai mult in hoteluri si spa-uri, sunt fabricate din bumbac egiptean. Temperaturile ridicate si clima din Egipt asigura cultivarea unuia dintre cele mai apreciate si de calitate tipuri de bumbac din lume.

    Microfibre

Acest material sintetic este obtinut din fibre artificiale foarte subtiri. Prosopul din microfibre absoarbe apa foarte bine, este usor, deloc voluminos, se usuca rapid si este ideal pentru vacante. 

    Bambus

Prosoapele de baie din bambus, desi doar o inventi...

Citeste mai mult...
miercuri, 8 septembrie 2021 By Samuel Negoiescu

Cearceafuri de pat

          In momentul in care alegi cearceaful de pat, asigura-te ca te orientezi asupra unor piese de inalta calitate, care sa iti asigure confort sporit in timpul noptii. Mizeaza pe materiale naturale si 100% compatibile cu pielea corpului, asa cum este bumbacul pentru ca somnul tau sa nu fie alterat.

 

Iata cateva sfaturi pe care sa le iei in considerare atunci cand iti alegi cearceaful de pat:

Alege dimensiunea corecta

Asigura-te ca stii cu exactitate care sunt dimensiunile patului ca sa iei o decizie corecta atunci cand cumperi cearceaful de pat.

Materialul

Moliciunea cearceafului de pat confectionat din bumbac, este o caracteristica inerenta a acestui material si poate cea mai cunoscuta calitate a acestuia, dar va ofera, de asemenea, confort crescut deoarece ajuta la reglarea temperaturii corpului in timp ce dormiti, oferind respirabilitate la caldura verii si izolare in noptile reci de iarna.

Absoarbe umiditatea

Cearceaful de pat din bumbac absoarbe umiditatea corpului care se evapora in aerul din jur. Acest lucru va ajuta corpul sa ramana la o temperatura ideala si sa se usuce toata noaptea, ceea ce duce la un somn neintrerupt si odihnitor.

Hipoalergenic

Bumbacul ajuta la rezistenta...

Citeste mai mult...
miercuri, 8 septembrie 2021 By Samuel Negoiescu

Cuvertura de pat

                Nu este un secret faptul ca somnul odihnitor inseamna o experienta ce are la baza influenta mai multor factori, de la tipul de saltea la lenjeria de pat care are o mare importanta, mai cu seama ca marimea potrivita influenteaza fermitatea pernei spre exemplu, iar tipul de material asigura confortul termic si inca un factor la fel de important este setul de cuvertura de pat care intra in aceasta poveste. Cuvertura, o piesa adesea subestimata, este cea care, neaparat, trebuie sa faca parte din componenta patului tau. Iata de ce!

 

De ce ai nevoie de o cuvertura de pat?

                Atunci cand cumperi lenjeriile dorite poti achizitiona si cuverturi de pat asortate. Vei dori sa faci asta din doua motive si anume, din ratiuni practice, dar si estetice. Cuvertura patului mentine lenjeria de pat acoperita si protejeaza suprafata de praf si alte particule. Este o modalitate excelenta de a contribui la mentinerea culorilor vii, a evita ca imprimarile sa fie sterse si deci de a mentine calitatea lenjeriei de pat, pe termen lung.

Cat despre partea estetica, desigur ca o cuvertura este un mod excelent prin care adaugi in camera o pata de culoare. Face ca totul sa arate impecabi...

Citeste mai mult...
marți, 6 iulie 2021 By Samuel Negoiescu

Pilota de pat matlasata

            În zilele noastre, atunci când vrei să îți cumperi o pilotă pentru dormitor, ai o sumedenie de opțiuni. Fiecare tip de pilotă, indiferent că este din material natural sau sintetic, pretinde că este cea mai bună variantă pentru tine.

            Puține lucruri sunt la fel de plăcute ca senzația perfectă de căldură pe care cea mai bună pilotă ți-o poate oferi. Un somn de calitate depinde destul de mult de o temperatură optimă, de un nivel de confort ridicat și de lipsa oricărui declanșator de alergii.

Pentru a face o alegere înțeleaptă este necesar să fii foarte bine informat.

 

Cum alegi cea mai bună pilotă de pat?

Cel mai important aspect în alegerea unei pilote de pat, este materialul, respectiv, umplutura acesteia.

O calitate bună a materialului cu care este umplută pilota de pat va însemna un somn mai adânc pentru tine, pentru că nu vei transpira în timpul nopții, ceea ce ar putea însemna că vei fi nevoit sa te trezesti de mai multe ori pe noaptea.

 

Pilotele cu umplutură sintetică sunt preferate de persoanele care nu sunt sensibile. Acestea sunt mai ieftine, și sunt mai practice, fiind mai ușor de curățat. Microfibra este un tip de umplutură adesea folosit pentru pilote. Ia...

Citeste mai mult...
marți, 11 mai 2021 By Samuel Negoiescu

Cuvertura de pat

               Primul task in fiecare dimineata, este, facerea patului. Acesta este un ritual cu adevarat important pentru o viata organizata. Daca te-ai decis ca de acum incolo iti vei face patul în fiecare dimineata, afla din acest articol cum poti alege cea mai buna cuvertura de pat

               Cuvertura de pat care o alegi va juca un rol imens in ceea ce priveste aspectul dormitorului tau, de la un dormitor anost, fara culoare, intr-unul cu adevarat luxuriant, comparabil cu dormitoarele hotelurilor de 5 stele. In funcție de cuvertura de pat care o alegi, o vei putea folosi atat pentru aspectul ei, cat și pentru a te inveli.

 

Cum alegem cuvertura de pat ideala?

 

Dimensiunea

Dimensiunea unei cuverturi de pat, ideala, trebuie sa fie aleasa in functie de dimensiunea patului. Doar asa vei putea cumpara o cuvertura de pat care sa iti acopere patul asa cum iti doresti.

 

Materialul

Cuverturile de pat sunt disponibile într-o multitudine de materiale. Cele mai populare sunt bumbacul, poliesterul și microfibra.

Cuverturi de pat din matase? Avantajul acestui tip de material este moliciunea, este placut la atingere, iar nuantele rezista foarte mult în timp. Cuverturile de pat din matase sunt...

Citeste mai mult...
marți, 11 mai 2021 By Samuel Negoiescu

UPDATE : Micuța Carina, fetița de doar 3 anișori, diagnosticată cu cancer, a fost operată. Intervenția chirurgicală a durat 5 ore, iar fetiței a trebuit să îi fie scos un rinichi și două părți din tumoră. În prezent starea Carinei este stabilă, însă deocamdată nu vorbește și nici nu poate să mânânce.

În curând vom reveni cu noi vești despre ea! Până atunci adresăm mulțumiri tuturor celor care au donat pentru Carina și vă îndemnăm să fiți un sprijin pentru aceasta și în continuare. Haideți de asemenea să o purtăm pe Carina în rugăciunile noastre, fiindcă acest suflet nevinovat are nevoie de întreg suportul nostru!

POVESTEA CARINEI : Dragi prieteni, fetita noastra Carina, de doar 3 ani, sufera de o boala groaznica care ii pune viata in pericol, o boala crunta CANCER intr-un stadiu foarte avansat. În luna septembrie 2019 deoarece Carina s-a simțit rău și burtica ei a început să crească a petrecut 2 saptamani la Spital in Arad insa fara un diagnostic, doar cu o suspiciune de tumoră abdominală. Apoi i s-a efectuat un RMN și i s-a făcut puncție, în urma cărora a fost diagnosticată cu cancer (neuroblastom), gr IV, metastazat.

În urma diagnosticului primit Carina a fost transferată de urgență...

Citeste mai mult...
marți, 6 aprilie 2021 By Samuel Negoiescu

Lenejrie de pat Armonia Textil

               Calitatea de top a lenjeriilor de pat romanesti, nu este doar singurul motiv pentru a le achiziționa. Gama larga de modele oferite de producătorii lenjeriilor de pat romanesti vor satisface cele mai elitiste gusturi.

               In momentele in care avem parte de un somn de calitate, ne simtim mai energici si mai odihniti. Un somn odihnitor are un efect pozitiv asupra lucrurilor mai putin evidente, ne face mai linistiti, mai fericiti si mai putin stresati. Ei bine, aceste lucruri nu sunt atat de dificil de obtinut cu ajutorul unui pat confortabil si a lenjeriilor de pat de la producatorul de lenjerii Armonia Textil. Acestea se remarca prin materialele din care sunt confectionate. Materialul este unul dintre cei mai importanti factori atunci cand alegi o noua lenjerie de pat. Cel mai esential lucru este, ca materialul sa fie unul confortabil si placut la atingere, sa permita pielii sa respire, pentru ca somnul sa fie cat mai odihnitor. 

               Lenjeriile de pat Armonia Textil, sunt confectionate preponderent din bumbac, fiind cea mai apreciata si populara fibra din industria textila, recunoscuta ca o fibra textila moale, pufoasa si catifelata. 

Gandul nostru e...

Citeste mai mult...
vineri, 12 februarie 2021 By Samuel Negoiescu

Lenejrie de pat Armonia Textil

Sunt confectionate din materiale de calitate

De cele mai dese ori nu ne interesează doar modelul, ci si materialul din care este confectionata lenjeria de pat. Bumbac? Bumbac satinat? Microfibra? Bumbac flanelat? Tesatura creponata? Lenjeriile de pat pot fi realizate dintr-o multitudine de materiale, in functie de preferinte. Materialul si tipul tesaturii sunt cele doua caracteristici care influenteaza calitatea unei lenjerii de pat. Cu cat este mai rezistenta lenjeria de pat, cu atat calitatea este mai buna. Armonia Textil, aduce in casele romanilor cele mai calitative lenjerii de pat.

 

Ofera o gama variata de culori

Atunci cand vine vorba de culoare, gusturile si preferintele difera de la un om la altul. Culoarea lenjeriei de pat trebuie sa se potriveasca atat gusturilor tale cat si mobilierului din dormitor. Din acest motiv, Armonia Textil pune la dispozitie o gama variata de culori, potrivite pentru orice dormitor.

 

Design de invidiat

Indiferent de designul dormitorului tau, lenjeriile de pat deosebite se preteaza atat dormitoarelor cu design minimalist cat si celor mai elegante dormitoare.

               Pentru cei care isi doresc un dormitor cu un design clasic, minimalist, optiune...

Citeste mai mult...
vineri, 12 februarie 2021 By Samuel Negoiescu
Seteaza descrescator

Articolele de la 11 la 20 din totalul de 37

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Ordoneaza dupa